STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - ΑΕΚ: Ποια είναι τα επόμενα βήματα για την τύχη του αγώνα

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - EUROKINISSI SPORTS

Η τύχη του αγώνα Ατρόμητος - ΑΕΚ θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες. Διαβάστε ποια είναι τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν.

Το παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ δεν ξεκίνησε ποτέ εξαιτίας του προβλήματος που προέκυψε με τα οριζόντια δοκάρια και εφόσον παρήλθε το χρονικό όριο χωρίς να υπάρξει λύση, ο διαιτητής Μανούχος αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης στο Περιστέρι και έκλεισε το φύλλο αγώνα.

Πλέον, την ευθύνη έχουν τα δικαιοδοτικά όργανα. Σε πρώτη φάση, η υπόθεση θα εξεταστεί από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένουμε τις κλήσεις και την ημερομηνία της εκδίκασης την τρέχουσα εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η απόφαση δεν θα αργήσει να βγει, αλλά δεν σημαίνει ότι η υπόθεση τελειώνει εκεί, καθώς υπάρχει δικαίωμα έφεσης που εκδικάζεται από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Το θέμα μπορεί να φτάσει μέχρι και το CAS όπως έχουμε δει σε ορισμένες περιπτώσεις. Δεν συμβαίνει πάντα, αλλά υπάρχει και αυτή η νομική επιλογή.

Τα χρονικά περιθώρια βέβαια δεν είναι ανεξάντλητα. Η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται στις 12 Μαρτίου και θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία πριν την έναρξη των playoffs και των playouts.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ