ΑΕΚ

Ατρόμητος - ΑΕΚ: Η Ένωση ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντένιτς και κόκκινη στον Κουλούρη

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Ατρομήτου με την ΑΕΚ INTIME

Η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντένιτς πάνω στον Μάνταλο στο 29ο λεπτό, στην οποία ο Γκορτσίλας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, ενώ φωνάζει και για το γεγονός ότι ο διαιτητής VAR, Τρεϊμάνις, δεν τον κάλεσε να δει ξανά τη φάση. Διαμαρτυρίες και για το γεγονός ότι δεν έδειξε κόκκινη κάρτα στον Κουλούρη για κλωτσιά στον Μάνταλο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για μαρκάρισμα του Ντένιτς πάνω στον Μάνταλο στο 29ο λεπτό, έπειτα από ωραία συνεργασία του δεύτερου με τον Ανσαριφάρντ, ωστόσο ο Γκορτσίλας είπε "παίζετε".

Στην Ένωση φυσικά στέκονται και για το γεγονός ότι ο Λετονός διαιτητής Τρεϊμάνις, ο οποίος είναι στο VAR δεν κάλεσε τον διαιτητή να δει τη φάση από κοντά.

"Ο Μάνταλος μπαίνει στην περιοχή, πέφτει στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Ντένιτς που τον βρίσκει στο πόδι, αλλά ο Γκορτσίλας λέει «παίζετε» και το VAR δεν τον φωνάζει να δει ξανά τη φάση!", ανέφερε στην ανάρτησή της.

Φυσικά αυτή δεν είναι η μοναδική φάση για την οποία η ΑΕΚ διαμαρτύρεται, καθώς φωνάζει και για απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κουλούρη, στις καθυστερήσεις, σε κλωτσιά που έριξε πάνω στον αρχηγό της ΑΕΚ.

"Πες μας τι δεν είδες! Πες μας γιατί αυτό δεν είναι κόκκινη", ανέφεραν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της Ένωσης.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ