ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ατομικό πρόγραμμα ο Ιμπαγάσα

Ατομικό πρόγραμμα ο Ιμπαγάσα
INTIME SPORTS

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού με λίγες απουσίες λόγω τα ματς των Εθνικών ομάδων. Ατομικό πρόγραμμα ο Ιμπαγάσα.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκης" την Κυριακή (17:30 NS1), με τον Μίτσελ να έχει αρκετές απουσίες εξαιτίας των αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Την Τετάρτη, ωστόσο, το προπονητική κέντρο στου Ρέντη γέμισε με ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους, ενώ οι τελευταίοι αναμένεται να γυρίσουν το βράδυ της Τετάρτης.

Το πρόγραμμα άρχισε με ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχύτητας, στις οποίες οι αθλητές χρησιμοποιούσαν και βάρη, αλλά έκαναν και σπριντ.

Οι παίκτες συνέχισαν στο ίδιο τέμπο βάζοντας και την μπάλα, την οποία αρχικά κοντρόλαραν και εν συνεχεία σούταραν σε μικρά τέρματα, ολοκληρώνοντας με αυτό τον τρόπο πλέον την άσκησή τους.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα, στο οποίο δούλεψαν με προσήλωση στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Η τακτική παίζει μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και αυτός ο τομέας "δουλεύτηκε" εντατικά και σήμερα από τον Μίτσελ.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ατομικό πρόγραμμα, συνεχίζοντας ικανοποιητικά την αποκατάστασή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ