CHAMPIONS LEAGUE

Εκτός Ισπανίας το Ατλέτικο - Τσέλσι, στο Τορίνο το Σοθιεδάδ - Γιουνάιτεντ

Ο Λουίς Σουάρες στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Θέλτα
Ο Λουίς Σουάρες στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με τη Θέλτα Ⓒ 2021 JOSE BRETON/ASSOCIATED PRESS

Ο κορονοϊός και οι περιορισμοί προκαλούν αλλαγές στις έδρες διεγαγωγής των ματς των ισπανικών ομάδων σε Champions και Europa League. Εκτός Ισπανίας οριστικά το Ατλέτικο - Τσέλσι, στο Τορίνο το Σοθιεδάδ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Συνεχίζονται οι αλλαγές στις έδρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων για το Champions League και το Europa League λόγω του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων σε όλη την Ευρώπη. Ήδη ήταν γνωστό ότι τα Λειψία - Λίβερπουλ (16/2, 22:00) και Γκλάντμπαχ - Μάντσεστερ Σίτι (24/2, 22:00) θα διεξαχθούν στη Βουδαπέστη, ενώ το Μόλντε - Χόφενχαϊμ (18/2) στο Βιγιαρεάλ.

Η αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Τσέλσι (23/2, 22:00) οριστικά δεν διεξάγεται στη Μαδρίτη όπως έγινε γνωστό. Οι αποκλεισμοί της ισπανικής κυβέρνησης στις πτήσεις από Μεγάλη Βρετανία, Βραζιλία και Νότια Αφρική καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή στο Μετροπολιτάνο.

Πιθανότερη έδρα σύμφωνα με τη Marca το Βουκουρέστι, αν και δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση. Επίσημη είναι η έδρα του Σοθιεδάδ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18/2, 19:55).

Το ματς δεν θα γίνει στο Ανοέτα (για τον ίδιο λόγο των περιοστιστικών μέτρων στις πτήσεις), αλλά στο Τορίνο και το γήπεδο της Γιουβέντους.

Photo credits: ⓒ 2021 Jose Breton/Associated Press

TAGS CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ