LA LIGA

Ατλέτικο: Θέλει Κοντογκμπιά για διάδοχο του Παρτέι

Ο Κοντογκμπιά μαρκάρεται από τον Καζεμίρο σε αγώνα Ρεάλ - Βαλένθια
Ο Κοντογκμπιά μαρκάρεται από τον Καζεμίρο σε αγώνα Ρεάλ - Βαλένθια AP PHOTO/AMR NABIL

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Ατλέτικο έχει βρει στο πρόσωπο του Ζοφρί Κοντογκμπιά τον ιδανικό διάδοχο του Τόμας Παρτέι που πήρε μεταγραφή στην Άρσεναλ.

Ο Τόμας Παρτέι αποχώρησε από την Ατλέτικο με προορισμό στην Άρσεναλ, η οποία κατέβαλε 50.000.000 ευρώ για χάρη του. H La Liga έδωσε περιθώριο ενός μήνα στους "ροχιμπλάνκος" να αντικαταστήσουν τον Γκανέζο μέσο, αφού υπάρχει συγκεκριμένη διάταξη για τις ομάδες που έχασαν έναν ποδοσφαιριστή με καταβολή ρήτρας το τελευταίο 15νθημερο των μεταγραφών.

Μάλιστα, ο Ζοφρί Κοντογκμπιά της Βαλένθια αποτελεί τον μεγάλο στόχο. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο 27χρονος μέσος θεωρείται ιδανικός για να αποτελέσει διάδοχο του Παρτέι, αλλά τα 25.000.000 ευρώ που ζητάει η Βαλένθια θεωρούνται υπερβολικά. Βέβαια, από την στιγμή που πλέον υπάρχει... άφθονο χρήμα από την πώληση του Παρτέι, δεν αποκλείεται τελικά οι διοικούντες την Ατλέτικο να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Την εφετινή σεζόν, ο Γάλλος διεθνής έχει αγωνιστεί σε πέντε αγώνες με τις "νυχτερίδες", ενώ πέρυσι είχε δύο γκολ και μία ασίστ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ