LA LIGA

Ατλέτικο - Σεβίλλη: Αναβλήθηκε λόγω τρομερής κακοκαιρίας στην Μαδρίτη

Ατλέτικο - Σεβίλλη: Αναβλήθηκε λόγω τρομερής κακοκαιρίας στην Μαδρίτη
@2022 MANU FERNAANDEZ/AP IMAGES

Η ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε την απόφασή της να αναβάλλει την αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Σεβίλλη που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής στις 19:30 λόγω της κακοκαιρίας DANA που αναμένεται να πλήξει την Μαδρίτη.

Η Ευρωπη έχει χτυπηθεί βάναυσα το φετινό καλοκαίρι από ακραία καιρικά φαινόμενα, με την κλιματική κρίση να έχει παίξει τεράστιο ρόλο σε αυτά, και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρεάστο από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση.

Τρανταχτή απόδειξη η απόφαση της Liga για την αναβολή του Ατλέτικο - Σεβίλλη, ματς που ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της La Liga, με την ομοσπονδία να παίρνει τη συγκεκριμένη απόφαση λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στην Μαδρίτη.

Συγκεκριμένα λόγω της κακοκαιρίας DANA που πλήττει την ισπανική πρωτεύουσα και αναμένεται να ενταθεί τις βραδινές ώρες, με την ισπανική ομοσπονδία να ενημερώνεται για τις έντονες βροχοπτώσεις που έρχονται και να παίρνει την απόφαση της αναβολής για την ασφάλεια όσων θα βρίσκονταν στο γήπεδο.

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ