LA LIGA

Ατλέτικο - Οσασούνα 1-0: Ο Φελίπε απέτρεψε στο 87' νέα απώλεια

Ο Φελίπε της Ατλέτικο σε στιγμιότυπο κόντρα στην Οσασούνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021
Ο Φελίπε της Ατλέτικο σε στιγμιότυπο κόντρα στην Οσασούνα για τη La Liga 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο τα χρειάστηκε απέναντι στην Οσασούνα, όμως ένα γκολ του Φελίπε στο τέλος της έδωσε τη νίκη με 1-0 στη Μαδρίτη για τη La Liga.

Η Ατλέτικο όδευε προς την τέταρτη ισοπαλία σε πέντε αγώνες της La Liga, όμως βρήκε ένα γκολ από τον Φελίπε στο 87' και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης με 1-0 απέναντι στην Οσασούνα για τη 14η αγωνιστική.

Οι "ροχιμπλάνκος" ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως τους έλειπε η αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Ο Αντουάν Γκριεζμάν άρχισε στην κορυφή και δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, ενώ στο 2ο ημίχρονο ο Ντιέγκο Σιμεόνε έριξε στη μάχη τόσο τον Λουίς Σουάρες, όσο και τον Ματέους Κούνια. Αν και υπήρξαν ευκαιρίες, αφού ειδικά στο τελευταίο ημίωρο ο αγώνα παιζόταν έξω από την περιοχή των Βάσκων, τη λύση δεν έδωσαν οι επιθετικοί, αλλά ένας στόπερ. Ο Φελίπε έπιασε κεφαλιά έπειτα από κόρνερ στο 87' και έγραψε το 1-0.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ