ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε ανανεώνει και θέλει δώρο τον Λαουτάρο Μαρτίνες

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο σε ματς του Champions League κόντρα στην Λεβερκούζεν (6 Νοεμβρίου 2019)
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο σε ματς του Champions League κόντρα στην Λεβερκούζεν (6 Νοεμβρίου 2019) @ 2019 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο ήρθε σε συμφωνία με τον Ντιέγκο Σιμεόνε για να υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024 σύμφωνα με την "As", με το μαδριλένικο μέσο να αποκαλύπτει επίσης πως ο Αργεντινός ζήτησε την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ετοιμάζεται να μπει με εντυπωσιακό τρόπο στη δεύτερη δεκαετία της προπονητικής παρουσίας του στην Ατλέτικο. Σύμφωνα με σημερινή αποκάλυψη της "As" η διοίκηση της πρωταθλήτριας Ισπανίας ήρθε σε συμφωνία με τον "Τσόλο" για να επεκτείνει για άλλα δύο χρόνια τη συνεργασία του μαζί του, κάτι που σημαίνει πως θα παραμείνει στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" μέχρι το καλοκαίρι του 2024 (το υπάρχον λήγει το 2022).

Η ανακοίνωση του deal μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται μέσα στις προσεχείς ημέρες, με το εν λόγω μέσο να αναφέρει μάλιστα πως οι άνθρωποι των ροχιμπλάνκος θα προσπαθήσουν να ικανοποιήσουν και μία επιθυμία του προπονητή ώστε να του δείξουν έμπρακτα πως έχει την απόλυτη στήριξή τους.

Αυτή έχει να κάνει με μία μεταγραφική εισήγηση του Αργεντινού, με τον Σιμεόνε να έχει ζητήσει την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες, με τους ροχιμπλάνκος να είναι έτοιμοι να κάνουν την προσπάθειά τους παρά το γεγονός πως το έργο τους θα είναι δύσκολο, από τη στιγμή που η Ίντερ δεν πρόκειται να δεχτεί ποσό χαμηλότερο των 70 εκατομμυρίων ευρώ για τον επιθετικό της.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ