ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Ο Ντιμπάλα στο στόχαστρο του Σιμεόνε

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε αγώνα πρωταθλήματος με την Κάλιαρι στο Allianz Stadium (21 Νοεμβρίου 2020)
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Γιουβέντους σε αγώνα πρωταθλήματος με την Κάλιαρι στο Allianz Stadium (21 Νοεμβρίου 2020) @ 2020 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο ενδιαφέρεται έντονα για τον Πάουλο Ντιμπάλα και εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφέρει στην Γιουβέντους τον Άλβαρο Μοράτα για να κάνει δικό της τον Αργεντινό φορ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε πέρυσι το κόλπο γκρόσο αποκτώντας τον "εξοστρακισμένο" από την Μπαρτσελόνα Λουίς Σουάρες και φαίνεται πως "γλυκάθηκε", αφού έναν χρόνο μετά σχεδιάζει ανάλογη κίνηση.

Αυτή τη φορά ο εκλεκτός του Ντιέγκο Σιμεόνε για να δυναμώσει τη γραμμή κρούσης της είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα, με τους ροχιμπλάνκος να μην πτοούνται από το μικρό χρόνο συμμετοχής του Αργεντινού στην Γιουβέντους και να πιστεύουν πως στα δικά τους χέρια θα ξαναβρεί τον παλιό καλό αγωνιστικό εαυτό του.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ από Ισπανία και Ιταλια, ψάχνουν να βρουν τη φόρμουλα για να τον αποκτήσουν, με την ιταλική ιστοσελίδα "Football Italia" να αναφέρει πως σκέφτονται να ρίξουν στο τραπέζι το όνομα του Άλβαρο Μοράτα.

Ο Ισπανός αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στην βέκια σινιόρα από τους ροχιμπλάνκος και για να μείνει στο Τορίνο θα χρειαστεί οι μπιανκονέρι να καταβάλλουν 45 εκατομμύρια ευρώ, με την "Ατλέτι" να εμφανίζεται έτοιμη να προσφέρει την ανταλλαγή που θα ικανοποιήσει αμφότερες τις πλευρές.

Και αυτό γιατί στον αρχικό σχεδιασμό της, είχε σκεφτεί να προτείνει τον Κορέα ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον "Joya" κάτι όμως που μόνο ενθουσιασμό δεν έφερε στην Γιουβέντους, που από την πλευρά της έχει ως εναλλακτικό πλάνο να κρατήσει τον Ντιμπάλα ώστε να τον χρησιμοποιήσει για να πάρει τον Πολ Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2020 Antonio Calanni/Associated Press

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ