ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Ο Μοράτα τραυματίστηκε κόντρα στην Σεβίλλη και ξέσπασε σε κλάματα στον πάγκο

Ατλέτικο: Ο Μοράτα τραυματίστηκε κόντρα στην Σεβίλλη και ξέσπασε σε κλάματα στον πάγκο
PRINT SCREEN

Ο Άλβαρο Μοράτα έπαιξε μόνο 45 λεπτά στο εκτός έδρας ματς της Ατλέτικο απέναντι στην Σεβίλλη, με τον Ισπανό φορ να έχει μία άτσαλη πτώση στο χορτάρι και να τραυματίζεται, για να ξεσπάσει κατόπιν σε κλάματα στον πάγκο των Μαδριλένων.

Ο αγώνας στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν" βρήκε την Ατλέτικο διπλά χαμένη. Όχι μόνο γιατί ηττήθηκε με 1-0 από την Σεβίλλη και δεν κατάφερε να ξεφύγει από την Αθλέτικ στη μάχη της 4ης θέσης αλλά επειδή έχασε τον κορυφαίο φετινό σκόρερ της (19 γκολ σε 30 ματς για όλες τις διοργανώσεις), Άλβαρο Μοράτα.

Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο στο 46ο λεπτό (πήρε τη θέση του ο Μέμφις Ντεπάι) και οι κάμερες της τηλεόρασης τον "συνέλαβαν" να ξεσπάει σε κλάματα στον πάγκο την ώρα που δεχόταν τις περιποιήσεις του ιατρικού επιτελείου, με τους ροχιμπλάνκος να αναφέρουν στον λογαριασμό τους στο Twitter πως υπέστη διάστρεμμα.

Μέσα στις προσεχείς ώρες ο Μοράτα αναμένεται να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος, με τους περισσότερους να εκτιμούν πως απέφυγε τη μεγάλη ζημιά αλλά να υπάρχει ανησυχία για την παρουσία του στους αγώνες με την Ίντερ για τη φάση των "16" του Champions League.

Σημειώνεται πως το πρώτο ραντεβού της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε με την Ίντερ είναι προγραμματισμένο για τις 20 Φεβρουαρίου στο "Μεάτσα" ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου, ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και ο αγώνας ρεβάνς με την Αθλέτικ στις 29 Φεβρουαρίου για τα ημιτελικά του Copa del Rey.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ