LA LIGA

Ατλέτικο - Μπέτις 3-0: Προσπέρασε και βλέπει κορυφή με σκόρερ τον Φέλιξ έπειτα από οκτώ μήνες

Οι παίκτες της Ατλέτικο πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λίβερπουλ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021
Οι παίκτες της Ατλέτικο πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λίβερπουλ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021 © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ατλέτικο επιβλήθηκε με 3-0 της Μπέτις στο σπουδαίο παιχνίδι της La Liga την Κυριακή και την προσπέρασε στη βαθμολογία. Ο Ζοάο Φέλιξ σκόραρε έπειτα από οκτώ μήνες.

Η Ατλέτικο υποδέχθηκε την Μπέτις στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" με διπλό στόχο. Αφενός να προσπεράσει τους "βερδιμπλάνκος", που κάνουν εξαιρετική εκκίνηση στη σεζόν, αφετέρου να πλησιάσουν την τριπλέτα κορυφής, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο. Τα κατάφεραν με το τελικό 3-0 για τη 12η αγωνιστική της La Liga, όμως κέρδισαν και κάτι παραπάνω.

Η μεγαλύτερη μεταγραφική επένδυση που έχουν κάνει σε όλη την ιστορία τους, ο Ζοάο Φέλιξ, χρίστηκε σκόρερ για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα από τον Φεβρουάριο και το παιχνίδι κόντρα στη Βιγιαρέαλ. Ο Πορτογάλος επιθετικός σκόραρε με πλασέ στο 80ό λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Είχε προηγηθεί ένα παιχνίδι όπου οι "ροχιμπλάνκος" είχαν το πάνω χέρι απέναντι στους Ανδαλουσιάνους που στηρίχθηκαν περισσότερο στη δύναμη και στα σκληρά μαρκαρίσματα. Το γκολ του Γιανίκ Καράσκο στο 26' έδωσε δίκαιο προβάδισμα στους γηπεδούχους, που ευνοήθηκαν και με το αυτογκόλ του Χερμάν Πεζέλα στο 2ο ημίχρονο.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής στη La Liga

Η βαθμολογία της La Liga

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στη La Liga

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΕΤΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ