LA LIGA

Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα: Ο Σουάρες βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά κόντρα στους μπλαουγκράνα

Ο Λουίς Σουάρες σκοράρει με τη φανέλα της Ατλέτικο απέναντι στην Μπαρτσελόνα | 2 Οκτωβρίου 2021
Ο Λουίς Σουάρες σκοράρει με τη φανέλα της Ατλέτικο απέναντι στην Μπαρτσελόνα | 2 Οκτωβρίου 2021 @2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Λουίς Σούαρες νίκησε με άψογο πλασέ τον Τερ Στέγκεν για να κάνει το 2-0 για την Ατλέτικο κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για να πανηγυρίσει μάλιστα το πρώτο γκολ στην καριέρα του απέναντι στους μπλαουγκράνα.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και ο εκδιωγμένος από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2020,. Λουίς Σουάρες, το έβαλε στην κατάψυξη πριν το σερβίρει στους μπλαουγκράνα το βράδυ του Σαββάτου (2/10).

Αυτό έγινε στο πλαίσιο του Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα για την 8η αγωνιστική της La Liga, με τους πρωταθλητές Ισπανίας της περασμένης σεζόν ροχιμπλάνκος να εδραιώνουν την απόλυτη κυριαρχία τους απέναντι στους Καταλανούς στο 44ο λεπτό, αφού μετά το 1-0 του Λεμάρ στο 23', ήρθε το 2-0 από τον Σουάρες στο 44'.

Ο Λεμάρ τον έβγαλε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Τερ Στέγκεν και ο δαιμόνιος Ουρουγουανός δεν χαρίστηκε στον άλλοτε συμπαίκτη του καθώς εκτέλεσε ψύχραιμα με πλασέ για το 2-0, για να πανηγυρίσει το πρώτο τέρμα της καριέρας του απέναντι στους μπλαουγκράνα και να έχει να καμαρώνει πλέον για το γεγονός πως έχει σκοράρει απέναντι και στις 31 ομάδες της La Liga που έχει αντιμετωπίσει.

TAGS LA LIGA ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ