ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο Μαδρίτης: Στην Ελλάδα για να διδάξει ποδόσφαιρο και να τσεκάρει ταλέντα

Ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης
Ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης PRINT SCREEN

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα βρεθεί στην Ελλάδα διοργανώνοντας ποδοσφαιρικο camp σε συνεργασία με τον Άρη Βούλας από τις 10 έως τις 14 Απριλίου.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έρχεται στην Αθήνα για να διδάξει ποδόσφαιρο και να τσεκάρει νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Οι Ισπανοί αποφάσισαν να επισκεφτούν την Αθήνα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις, φιλοσοφία και τα "μυστικά" του ποδοσφαίρου και παράλληλα να δουν το επίπεδο των ελλήνων ποδοσφαιριστών σε μικρές ηλικίες.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης σε συνεργασία με τον Άρη Βούλας θα διοργανώσουν ποδοσφαιρικό camp, για παιδιά ηλικίας από 5 έως 18 ετών, καθώς και σεμινάρια για προπονητές Ακαδημίας.

Την εβδομάδα του Πάσχα, από 10 έως 14 Απριλίου 2023, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Άρη Βούλας, προπονητές των αναπτυξιακών τμημάτων της Ατλέτικο και κάτοχοι διπλώματος UEFA PRO θα διδάξουν την φιλοσοφία, τον τρόπο παιχνιδιού και τις αξίες της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι καλύτεροι αθλητές θα επιλεχθούν από τους προπονητές της Ατλέτικο και θα ταξιδέψουν για να προπονηθούν με τα αντίστοιχα τμήματα της Ισπανικής ομάδας.

Οι εγγραφές άνοιξαν και θα διατηρηθεί σειρά προτεραιότητας αφού οι θέσεις είναι μόλις για 160 παιδιά.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ