ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο Μαδρίτης: "Αγαπάμε το ποδόσφαιρο", το νέο φιλόδοξο έργο συμπερίληψης και ευαισθητοποίησης

Ατλέτικο Μαδρίτης: "Αγαπάμε το ποδόσφαιρο", το νέο φιλόδοξο έργο συμπερίληψης και ευαισθητοποίησης
Ο Φερνάντο Τόρες με στην καμπάνια του νέου φιλόδοξου έργου της Ατλέτικο Μαδρίτης, "Αγαπάμε το ποδόσφαιρο" ATLETICO MADRID TWITTER

Με μότο "Αγαπάμε το ποδόσφαιρο", η Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσίασε το νέο έργο της με στόχο την οικοδόμηση μιας ποδοσφαιρικής κοινότητας με τις αξίες της διαφορετικότητας, της συμπερίληψης, του σεβασμού και της ανεκτικότητας.

Τη νέα κοινωνική της δράση με την ονομασία "Αγαπάμε το ποδόσφαιρο" παρουσίασε το πρωί της Παρασκευής (24/11) η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον ισπανικό σύλλογο να στοχεύει στο "ποδόσφαιρο που θέλουμε", το οποίο διακατέχεται από τις αρχές του σεβασμού, της διαφορετικότητας, της συμπερίληψης και της ανεκτικότητας.

Βασικός σκοπός της εν λόγω δράσης είναι η ευαισθητοποίηση και η διαπαιδαγώγηση των νέων γενιών ποδοσφαιριστών, προωθώντας και υποστηρίζοντας δράσεις σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, αθλητικούς και άλλους κοινωνικούς φορείς.

"Ο σεβασμός και η ανεκτικότητα είναι θεμελιώδεις στην κοινωνία μας και μαζί πρέπει να διασφαλίσουμε ότι αποτελούν δύο πυλώνες του ποδοσφαίρου", ανέφερε στην ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μιγκέλ Άβχελ Χιλ Μαρίν.

Το "Αγαπάμε το ποδόσφαιρο" είναι ένα μεγαλόπνοο σχέδιο του συλλόγου της La Liga που "ωρίμαζε" για καιρό, με την ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για τον εν λόγω σκοπό, να σημειώνει ότι επιθυμία του "We Love Football" είναι να σπάσει τα φράγματα της ανισότητας και κάθε είδους διάκρισης.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ