CHAMPIONS LEAGUE

Ατλέτικο - Λίβερπουλ: Ο Σιμεόνε έφυγε αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο και δεν χαιρέτησε τον Κλοπ

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ατλέτικο με την Λίβερπουλ για το Champions League | 19 Οκτωβρίου 2021
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ατλέτικο με την Λίβερπουλ για το Champions League | 19 Οκτωβρίου 2021 @2021 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Σε μία κίνηση unfair προχώρησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στο φινάλε του αγώνα της Ατλέτικο με την Λίβερπουλ, καθώς έτρεξε αμέσως προς τη φυσούνα και δεν χαιρέτησε τον ομόλογό του της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Ατλέτικο και Λίβερπουλ δημιούργησαν μία μίνι βεντέτα μεταξύ τους μέσα από την κόντρα τους για τη φάση των "16" του Champions League τη σεζόν 2019-2020, με τους Μαδριλένους να παίρνουν την πρόκριση στα προημιτελικά και τον Γιούργκεν Κλοπ να μην κρύβει τον εκνευρισμό του για το όχι και τόσο ελκυστικό στιλ ποδοσφαίρου των αντιπάλων των κόκκινων.

Φαίνεται πως αυτά τα λόγια του Γερμανού, 19 μήνες πριν, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν τα ξέχασε ποτέ και αυτό φάνηκε το βράδυ της Τρίτης (19/10) στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των ομίλων.

Η Λίβερπουλ πήρε τη νίκη με 3-2 και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους "16" κάνοντας το "3 στα 3" στον όμιλο, με τους Αργεντινό τεχνικό των ροχιμπλάνκος να δείχνει τον εκνευρισμό του με τον πλέον έκδηλο τρόπο.

Αυτός ήταν να φύγει.. σφαίρα για τα αποδυτήρια όταν σφύριξε ο διαιτητής το φινάλε, με αποτέλεσμα η πατροπαράδοτη χειραψία με τον ομόλογό του, τον Γιούργκεν Κλοπ στην προκειμένη περίπτωση, να μην γίνει ποτέ, δημιουργώντας αλγεινές εντυπώσεις στο φίλαθλο κοινό.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ