ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Ζήτησε να φύγει τον Ιανουάριο ο Ντιέγκο Κόστα

Ο Ντιέγκο Κόστα τρέχει με την μπάλα στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα στο Ουάντα Μετροπολιτάνο στις 21 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Ντιέγκο Κόστα στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα Ⓒ 2020 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντιέγκο Κόστα ζήτησε από τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Δύσκολα φαίνεται ότι θα συνεχίσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από τον Ιανούαριο ο Ντιέγκο Κόστα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τανκρέντι Παλμέρι, ο 32χρονος στράικερ ζήτησε να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Κόστα έχει αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια στη φετινή La Liga έχοντας σκοράρει δύο τέρματα, ενώ φαίνεται να βρίσκεται τρίτος στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε πίσω από Ζοάο Φέλιξ και Λουίς Σουάρες.

Το συμβόλαιο του 32χρονου λήγει το καλοκαίρι του 2021, με τους κολτσονέρος να έχουν αποφασίσει να μην το ανανεώσουν, επομένως έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η Τότεναμ και η Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθούν την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσουν την κίνησή τους το επόμενο διάστημα.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ