SPORTS & GOSSIP

Ατλέτικο: Η αντίδραση της συζύγου του Μοράτα στον πανηγυρισμό του αγαπημένου της, μετά τα γκολ του κόντρα στη Ρεάλ

Η αντίδραση της συζύγου του Μοράτα στον πανηγυρισμό του αγαπημένου της μετά τα δύο γκολ του κόντρα στην Ρεάλ
Η αντίδραση της συζύγου του Μοράτα στον πανηγυρισμό του αγαπημένου της μετά τα δύο γκολ του κόντρα στην Ρεάλ INSTAGRAM / @ALICECAMPELLO

Η αντίδραση της συζύγου του Άλβαρο Μοράτα που με τα δύο γκολ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του "derbi madrileño", όπου η Ατλέτικο νίκησε με 3-1 την βασίλισσα.

Το υπ' αριθμόν 284 derbi madrileño είχε ξεκάθαρο νικητή σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Ο Άλβαρο Μοράτα με δύο γκολ ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα στο "Μετροπολιτάνο" και η Ατλέτικο επιβλήθηκε δίκαια με 3-1 της Ρεάλ για την 6η αγωνιστική της La Liga.

Ο επιθετικός των κολτσονέρος ξεκίνησε ανοίγοντας το σκορ με ένα γκολ μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα, ενώ σκόραρε και το τρίτο της ομάδας του.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής πανηγύρισε, σχηματίζοντας το αρχικό της συζύγου του, η οποία μοιράστηκε την συγκίνησή της με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των social media.

Η Ιταλίδα επιχειρηματίας ανήρτησε στο Instagram ένα στόρι με τον αγαπημένο της, τη στιγμή που προσπαθούσε να σχηματίσει το αρχικό της στη διάρκεια των πανηγυρισμών του.

Το στόρι της συζύγου του Μοράτα
Το στόρι της συζύγου του Μοράτα PRINT SCREEN

"Πάντα "Α". Πόσο περήφανη είμαι για εσένα", έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ