ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Σιμεόνε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο σε ματς της La Liga απέναντι στην Μπαρτσελόνα | 8 Ιανουαρίου 2023
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο σε ματς της La Liga απέναντι στην Μπαρτσελόνα | 8 Ιανουαρίου 2023 @2023 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Ατλέτικο δεν θέλει να χάσει τον Ντιέγκο Σιμεόνε και για αυτό του προσέφερε νέο συμβόλαιο, με ρεπορτάζ από την Ισπανία να αναφέρουν πως ο Αργεντινός προπονητής έχει αποδεχτεί την πρόταση και είναι θέμα χρόνου να πέσουν οι υπογραφές.

Τον Δεκέμβριο του 2011 ο Ντιέγκο Σιμεόνε αποδέχτηκε μία πολύ μεγάλη πρόκληση, να αναλάβει το τιμόνι της Ατλέτικο, που εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζε μεγάλα αγωνιστικά προβλήματα ζώντας για πολλά χρόνια στη σκιά της Ρεάλ, και αυτός ο γάμος αποδείχτηκε σούπερ επιτυχημένος και για τις δύο πλευρές.

Απόδειξη ότι παραμένει στον πάγκο μία ντουζίνα χρόνια αργότερα, με τον "Τσόλο" να έχει κάνει την "Ατλέτι" σημαντικό μέγεθος σε Ισπανία και Ευρώπη και να έχει κατακτήσει με τους "ροχιμπλάνκος" 2 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Europa League και 1 Κύπελλο, ενώ την έχει οδηγήσει σε δύο τελικούς Champions League.

Τα τελευταία χρόνια υπήρχε έντονη φημολογία περί της διάθεσής του να αποχωρήσει για να βρει νέα κίνητρα όμως φαίνεται πως αυτές οι τάσεις φυγής δεν υφίστανται πλέον, με τις δύο πλευρές να είναι έτοιμες να ανανεώσουν τους όρκους πίστης τους από τη στιγμή που το υπάρχον συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Ισπανία, υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία και είναι θέμα χρόνου να υπογράψει ο Ντιέγκο Σιμεόνε το νέο του συμβόλαιο, με το πιθανότερο σενάριο να είναι πως θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" μέχρι και τη σεζόν 2026-27.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ