ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Ετοιμάζει πρόταση για να κάνει δικό της τον Φιρμίνο

Ατλέτικο: Ετοιμάζει πρόταση για να κάνει δικό της τον Φιρμίνο
@2022 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο αποχαιρετάει την Λίβερπουλ στο φινάλε της σεζόν και η Ατλέτικο θέλει να το εκμεταλλευτεί, με ρεπορτάζ από την Ισπανία να αναφέρουν πως οι ροχιμπλάνκος ετοιμάζονται να προσφέρουν συμβόλαιο στον Βραζιλιάνο φορ για 2+1 χρόνια.

Από το καλοκαίρι του 2015 και έπειτα ο Ρομπέρτο Φιρμίνο αποτέλεσε μία από τις σταθερές αξίες στην επίθεση της Λίβερπουλ (μεταγραφή του Μπρένταν Ρότζερς από την Χόφενχαϊμ), ωστόσο όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και το ίδιο ισχύει στην περίπτωση του Βραζιλιάνου επιθετικού, που διανύει τους τελευταίους μήνες της καριέρας του στο "Άνφιλντ".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αιτία η απόφαση των κόκκινων να μην του ανανεώσουν το συμβόλαιο που λήγει στο φινάλε της σεζόν, με τον 31χρονο στράικερ να μετράει έτσι αντίστροφα για να αποχαιρετήσει τον αγγλικό σύλλογο έπειτα από οκτώ χρόνια άγαστους και πετυχημένης συνεργασίας και τους επίδοξους μνηστήρες να ετοιμάζονται για την κίνησή τους.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του ρεπόρτερ της Marca, Εκρέμ Κονούρ, η Ατλέτικο ετοιμάζεται να του προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια, με τους Μαδριλένους να θεωρούν πως με μία τέτοια πρόταση θα τον πείσουν να μετακομίσει στην Μαδρίτη για να διατηρήσει την καριέρα του σε υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ