ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Ατλέτικο: Ανακοίνωσε το deal με τον Αθπιλικουέτα

Ατλέτικο: Ανακοίνωσε το deal με τον Αθπιλικουέτα
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΤΟ TWITTER

Μετά από 11 άκρως επιτυχημένα χρόνια στην Τσέλσι ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μαδρίτη, με την Ατλέτικο να ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ισπανό αμυντικό για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα ήταν άκρως επιτυχημένος με τη φανέλα της Τσέλσι από το 2012 και μετά (φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού) όμως ένιωθε πως είχε έρθει η ώρα για μία νέα σελίδα στην καριέρα του και αυτήν θα την γράψει ως παίκτης της Ατλέτικο.

Αν και είχε ακόμη έναν χρόνο συμβολαίο με την ομάδα του δυτικού Λονδίνου ο 32χρονος Ισπανός μπακ ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου και έμεινε ελεύθερος, για να ακολουθήσει ο επαναπατρισμός του, μιας οι ροχιμπλάνκος ανακοίνωσαν τη συμφωνία μαζί του για τη σεζόν 2023-24.

Σημειώνεται πως ο Αθπιλικουέτα είχε μετακομίσει στην Τσέλσι από την Μαρσέιγ το καλοκαίρι του 2012 και με τους μπλε μέτρησε 508 συμμετοχές, κατακτώντας κάθε διαθέσιμο μεγάλο τρόπαιο, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων της Premier League, του Champions League και του Europa League.

Ο Ισπανός δεν θα είναι πάντως ο μοναδικός που κάνει φέτος το δρομολόγιο Τσέλσι-Ατλέτικο, αφού το έκανε πριν λίγες ημέρες και ο Ζοάο Φέλιξ, από τη στιγμή που έληξε ο δανεισμός του Πορτογάλου στους μπλε και επέστρεψε στους Μαδριλένους που διατηρούν τα δικαιώματά του.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ