ΞΑΝΘΗ

Άτυχος ο Βασίλης Δανιήλ

INTIME SPORTS

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο υπηρεσιακός τεχνικός της Skoda Ξάνθη, Βασίλης Δανιήλ, καθώς συγκρούστηκε με τον Ρικάρντο Ντάνι στην προπόνηση και έσπασε το πόδι του!

Αρκετά άτυχος στάθηκε ο Βασίλης Δανιήλ κατά την διάρκεια της προπόνησης της Skoda Ξάνθη το απόγευμα της Πέμπτης (27/9).

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ακριτικής ομάδας, κατά την εκτέλεση μιας άσκησης, συγκρούστηκε με τον Ρικάρντο Ντάνι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς έσπασε το πόδι του!

Η σοβαρότητα της κατάστασης είναι τέτοια που να απαιτεί χειρουργική επέμβαση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (28/9).

Έτσι, μετά από την εξέλιξη αυτή δεν τίθεται θέμα παρουσίας του στο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά και είναι πιθανό τη θέση του για τον αγώνα να πάρει ο Νίκος Κεχαγιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ