ΕΛΛΑΔΑ

Αθλητικός διευθυντής Λουντογκόρετς: "Ο Ολυμπιακός υποψήφιος για την υπογραφή του Ντεσπόντοφ, ενδιαφέρεται και ο ΠΑΟΚ"

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ στην αναμέτρηση της Λουντογκόρετς απέναντι στην Μίντιλαντ
Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ στην αναμέτρηση της Λουντογκόρετς απέναντι στην Μίντιλαντ 2021 AP PHOTO/ANTON UZUNOV

Ο αθλητικός διευθυντής της Λουντογκόρετς, Γκεόργκι Καραμαντζούκοφ, με δηλώσεις του στη Βουλγαρία υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός είναι βασικός υποψήφιος για την υπογραφή του Κίριλ Ντεσπόντοφ ενώ έβαλε στο παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ.

Το μέλλον του Κίριλ Ντεσπόντοφ όπως όλα δείχνουν είναι μακριά από την Λουντογκόρετς. Το που θα το δείξει ο χρόνος καθώς σύμφωνα με τους Βούλγαρους υπάρχει δεδομένο και μεγάλο ενδιαφέρον για τον διεθνή εξτρέμ.

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Γκεόργκι Καραμαντζούκοφ, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα Blitz.bg και σημείωσε χαρακτηριστικά πως ο Ολυμπιακός είναι υποψήφιος για να τον αποκτήσει. Στην ίδια δήλωση όμως έβαλε στο παιχνίδι της απόκτησης του διεθνή ποδοσφαιριστή και τον ΠΑΟΚ.

Στη δήλωση του ανέφερε:

"Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός υποψήφιος για την υπογραφή του, σοβαρό ενδιαφέρον δείχνει και ο ΠΑΟΚ, Πολλές ομάδες παλεύουν για τον Κίριλ, σύντομα θα γίνει σαφές τι θα συμβεί.

Τώρα θα βρίσκεται στην εθνική ομάδα, αλλά είναι έτοιμος να πάει για εξετάσεις και να υπογράψει εάν επιτευχθεί συμφωνία με οποιονδήποτε από τους συλλόγους που θέλουν αυτόν".

Βέβαια από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνουν πως έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ντεσπόντοφ παρά τα όσα ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της Λουντογκόρετς.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ