MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τη μάχη του Βλαχοδήμου με τη Γιουβέντους και τις Ρεάλ, Σίτι και Παρί

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος χειροκροτεί τους οπαδούς της Μπενφίκα μετά την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος χειροκροτεί τους οπαδούς της Μπενφίκα μετά την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα © 2022 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Πλούσιο και γεμάτο με αγώνες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το πρόγραμμα της Τρίτης (25/10) στο Champions League. Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τα κανάλια των οκτώ αναμετρήσεων.

Σπουδαία παιχνίδια συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα της Τρίτης (25/10), με το οποίο ανοίγει η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η Μπενφίκα του Βλαχοδήμου υποδέχεται στο "Ντα Λουζ" τη Γιουβέντους και μάχεται για πρόκριση στα νοκ άουτ, ενώ οι "γκαλάκτικος" της Παρί Σεν Ζερμέν αναμετρώνται με τη Μακάμπι Χάιφα.

Η Μίλαν παίζει στο Ζάγκρεμπ με την σκληροτράχηλη Ντιναμό, η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λειψία, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι του Χάλαντ στη Βεστφαλία με τη Ντόρτμουντ.

Οι άλλοι τρεις αγώνες της ημέρας είναι Σεβίλλη - Κοπεγχάγη, Σάλτσμπουργκ - Τσέλσι και Σέλτικ - Σαχτάρ Ντονέτσκ.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (25/10)

TAGS MEDIA CHAMPIONS LEAGUE ΣΕΒΙΛΛΗ ΤΣΕΛΣΙ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΜΙΛΑΝ ΛΕΙΨΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ