MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ, ΟΦΗ - Ατρόμητος και Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τον Φαν Ντάικ στο Community Shield ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τον Φαν Ντάικ στο Community Shield ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ © 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Συνεχίζεται η δράση στις διασυλλογικές διοργανώσεις εντός κι εκτός συνόρων, με το τηλεοπτικό μενού της Πέμπτης (21/12) να περιλαμβάνει δύο παιχνίδια της Super League, ένα της Super League 2 και το μεγάλο παιχνίδι του League Cup Αγγλίας. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Η Super League συνεχίζεται και την Πέμπτη (22/12) με δύο αναμετρήσεις μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλου 2022.

Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκινάει με την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο στις 17:00 και η 14η αγωνιστική ολοκληρώνεται στις 19:30 με την επίσκεψη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο για τον πρώτο αγώνα στη μετά Φώτη Κωστούλα εποχή για τον Παναιτωλικό.

Στο League Cup Αγγλίας, το μεγάλο ντέρμπι της φάσης των 16 φέρνει αντιμέτωπες τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ, με τους Έρλινγκ Χάλαντ και Μοχάμεντ Σαλάχ να επιστρέφουν στις επάλξεις.

Φουλ δράση υπάρχει στη Super League 2, με τους δύο ομίλους να βρίσκονται στην 8η αγωνιστική. Τηλεοπτικά θα καλυφθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ Β' με την Κηφισιά.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (22/12)

  • 15:15 Super League 2: ΑΕΚ Β' - Κηφισιά / ΕΡΤ3
  • 17:00 Super League: ΟΦΗ - Ατρόμητος / COSMOTE SPORT 2HD
  • 17:00 Super League: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ / COSMOTE SPORT 1HD
  • 22:00 League Cup Αγγλίας: Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ / Action 24
TAGS MEDIA STOIXIMAN SUPER LEAGUE SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ LEAGUE CUP ΑΓΓΛΙΑ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ