MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Όλες οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις της Τετάρτης

Ο Βίκτορ Όσιμεν της Νάπολι πανηγυρίζει με τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άιντραχτ για τη φάση των 16 του Champions League 2022-2023 στην "Ντόιτσε Μπανκ Αρένα", Φρανκφούρτη | Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023
Ο Βίκτορ Όσιμεν της Νάπολι πανηγυρίζει με τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια γκολ που σημείωσε κόντρα στην Άιντραχτ για τη φάση των 16 του Champions League 2022-2023 στην "Ντόιτσε Μπανκ Αρένα", Φρανκφούρτη | Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται την Τετάρτη (15/03), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύο μεγάλες μάχες με φόντο τα προημιτελικά του Champions League και μία για τους "16" του Conference Legue. Δείτε αναλυτικά τις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Μετά από τους αγώνες της Τρίτης όπου σφραγίστηκαν δύο ακόμα εισιτήρια για τους "8" του Champions League, η δράση στην κορυφαία ποδοσφαιρική διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζεται με τα δύο τελευταία ματς για τη φάση των "16".

Στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", η πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου Ρεάλ υποδέχεται την Λίβερπουλ έχοντας το τεράστιο αβαντάζ από τον θρίαμβό της με 5-2 στο "Άνφιλντ" στον πρώτο αγώνα, ενώ στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" η πρωτοπόρος της Serie A, Νάπολι, έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην Άιντραχτ χάρη στο νικηφόρο πέρασμά της με 2-0 από την Φρανκφούρτη.

Στην Τουρκία, κοντράρονται η Μπασακσεχίρ και η Γάνδη με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Conference League (1-1 το πρώτο ματς) ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και δύο εξ αναβολής παιχνίδια της Premier League: τα Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας και Σαουθάμπτον - Μπρέντφορντ.

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρας, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

  • 19:00 Europa Conference League: Μπασακσεχίρ - Γάνδη / COSMOTE SPORT 9 HD
  • 21:30 Premier League: Μπράιτον - Κρίσταλ Πάλας / Novasports 2HD
  • 21:30 Premier League: Σαουθάμπτον - Μπρέντφορντ / Novasports Premier League
  • 22:00 Championship: Σάντερλαντ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ / COSMOTE SPORT 7 HD
  • 22:00 Champions League: Νάπολι - Άιντραχτ Φρανκφούρτης / COSMOTE SPORT 3 HD
  • 22:00 Champions League: Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ / COSMOTE SPORT 2 HD, MEGA
TAGS MEDIA CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ