LA LIGA

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Επιστροφή Βαλβέρδε υποσχέθηκαν υποψήφιοι στις εκλογές του συλλόγου

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο | 9 Ιανουαρίου 2020
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο | 9 Ιανουαρίου 2020 @2020 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Οι Ρικάρντο Μπαρκαλά και Γιον Ουριάρτε ανακοίνωσαν πως εάν επικρατήσουν στις εκλογές που θα γίνουν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο τότε νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στις 24 Ιουνίου τα μέλη της Αθλέτικ Μπιλμπάο θα αποφασίσουν για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας μέσα από την εκλογική διαδικασία που θα διεξαχθεί.

Οι υποψήφιοι για τη θέση είναι τρεις. Πρόκειται για τους Γιον Ουριάρτε, Ρικάρντο Μπαρκαλά και Ινάκι Αρετσαμπαλέτα. Τις τελευταίες ημέρες ο τελευταίος ξεκαθάρισε τη πρόθεσή του να φέρει στην ομάδα τον Μπιέλσα σε περίπτωση εκλογής του.

Από την άλλη η δύο πρώτοι απάντησαν με έναν άνθρωπο ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους στην ομάδα. Ο λόγος φυσικά για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι Ρικάρντο Μπαρκαλά και Γιον Ουριάρτε ανακοίνωσαν πως εάν επικρατήσουν στις εκλογές που θα γίνουν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο τότε νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο πρωην κόουτς του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα.

Ο Βαλβέρδε είναι μακριά από τους πάγκους εδώ και περίπου 2,5 χρόνια όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τους Καταλανούς. Ο 58χρονος δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στη δράση και σίγουρα η περίπτωση της Αθλέτικ θα τον απασχολούσε.

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ