ΙΣΠΑΝΙΑ

Αθλέτικ - Ατλέτικο: Επεισόδια πριν από τον ημιτελικό, ένα άτομο στο νοσοκομείο

Αθλέτικ - Ατλέτικο: Επεισόδια πριν από τον ημιτελικό, ένα άτομο στο νοσοκομείο
X

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από το Αθλέτικ - Ατλέτικο για τα ημιτελικά του Copa del Rey, με ένα άτομο να διακομίζεται στο νοσοκομείο χτυπημένο στο κεφάλι.

Επεισοδιακή είναι η αναμέτρηση της Αθλέτικ με την Ατλέτικο στο Μπιλμπάο για τα ημιτελικά του Copa del Rey.

Ένα άτομο διακομίστηκε στο νοσοκομείο με χτύπημα στο κεφάλι όπως μεταφέρει το Radio Marca, εξαιτίας επεισοδίων που σημειώθηκαν σε ένα μπαρ πριν από τον αγώνα.

Περίπου εξήντα οπαδοί της Αθλέτικ επιτέθηκαν σε αντίστοιχους της Ατλέτικο, όταν τους εντόπισαν σε μπαρ της βασκικής πρωτεύουσας κι ένας φίλος των "ροχιμπλάνκος" διακομίστηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι.

Ένταση υπήρξε και έξω από το γήπεδο λίγο πριν από τον αγώνα, εξαιτίας των χιλιάδων φιλάθλων της Αθλέτικ που έκαναν τη νύχτα μέρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Ατλέτικο χρειάστηκε 35 αντί για 15 λεπτά για να καλύψει απόσταση 700 μέτρων από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αοπστολή μέχρι το γήπεδο.

Όταν έφτασε το πούλμαν της Αθλέτικ και μέχρι να φτάσει εκείνο της Ατλέτικο, υπήρξε... εμφύλιος μεταξύ οπαδών των Βάσκων, με συνέπεια αρκετοί εξ αυτών να βιαστούν να μπουν στο γήπεδο για να προφυλαχτούν.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ