LA LIGA

Αθλέτικ - Ατλέτικο 2-0: Έδωσε το στέμμα της στη Ρεάλ, χαρίζει και μια θέση στην τετράδα

Οι παίκτες της Αθλέτικ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ατλέτικο για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαν Μαμές", Μπιλμπάο | Σάββατο 30 Απριλίου 2022
Οι παίκτες της Αθλέτικ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Ατλέτικο για τη La Liga 2021-2022 στο "Σαν Μαμές", Μπιλμπάο | Σάββατο 30 Απριλίου 2022 © 2022 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Τη μέρα που παρέδωσε το στέμμα της πρωταθλήτριας Ισπανίας στη Ρεάλ, η Ατλέτικο ηττήθηκε στο Μπιλμπάο από την Αθλέτικ και αφήνει ανοιχτή και τη θέση της στην τετράδα της La Liga.

Το Σάββατο ήταν μία δύσκολη μέρα για την Ατλέτικο, η οποία είχε να διαχειριστεί τη διαδοχή της από τη μισητή συμπολίτισσα Ρεάλ, το λευκό πάρτι στη Μαδρίτη και μία ήττα που ίσως παίξει κομβικό ρόλο στη διαμόρφωση της τετράδας στη La Liga που οδηγεί στους ομίλους του Champions League. Η Αθλέτικ επικράτησε με 2-0 στο "Σαν Μαμές" και άφησε ανοιχτό το δρόμο στην Μπέτις και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ να κυνηγήσουν τους "ροχιμπλάνκος".

Οι Βάσκοι μπήκαν πολύ δυνατά στο γήπεδο, έχοντας στις τάξεις τους έναν εξαιρετικό Ινιάκι Γουίλιαμς, που προκάλεσε το αυτογκόλ του Μάριο Ερμόσο στο 8'. Η Ατλέτικο άργησε να "μπει" στον αγωνιστικό χώρο, έχασε μια ευκαιρία με τον Γιανίκ Καράσκο, αλλά στο 56' γκρεμίστηκαν όλα με το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι και εκτέλεσε εύστοχα ο Ινιάκι Γουίλιαμς.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν είχαν καθαρό μυαλό για να απαντήσουν, η είσοδος των Άνχελ Κορέα και Ματέους Κούνια δεν βοήθησε και απλά έκλεισαν τον αγώνα με ένα δοκάρι του Αργεντινού στις καθυστερήσεις.

Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Η επόμενη αγωνιστική

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ