ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Athletic: "Το περιβάλλον του Εμπαπέ είναι διχασμένο για την πρόταση της Ρεάλ"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Στρασμπούρ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με τη Στρασμπούρ © 2024 JEAN-FRANCOIS BADIAS / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φλερτάρει εδώ και καιρό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο το περιβάλλον του παρουσιάσεται διχασμένο για την πρόταση του μερένγκες.

Το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ εξακολουθεί να είναι αβέβαιο. Το συμβόλαιο του Γάλλου σούπερ σταρ με την Παρί Σεν Ζερμέν εκπνέει στο τέλος της σεζόν και η Ρεάλ Μαδρίτης καραδοκεί για μια ακόμα φορά για να τον κάνει δικό της.

Δημοσίευμα του Athletic αναφέρει ότι ο Εμπαπέ ήταν πιο "ψημένος" για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, όμως το περιβάλλον του δεν έχει πειστεί και αυτός είναι ο λόγος που έχει καθυστερήσει η διαδικασία. Οι μερένγκες του προσφέρουν λιγότερα χρήματα από αυτά που πρότεινε πριν από δύο χρόνια όταν και πάλι το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν με την Παρί.

Πάντως και οι δύο πλευρές εμφανίζονται καθησυχαστικές. Από τη μια ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι κοντά και το παρακολουθεί, ενώ οι Παριζιάνοι παρακολουθούν με ηρεμία τις εξελίξεις, καθώς ο Εμπαπέ δεσμεύθηκε να παραιτηθεί από το μπόνους αφοσίωσης ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, σε περίπτωση που αποφασίσει να φύγει.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ