ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Athletic: "Ο Τσιμίκας θα επιστρέψει τέλη Φεβρουαρίου ή Μάρτιο"

Ο Κώστας Τσιμίκας
Ο Κώστας Τσιμίκας EUROKINISSI SPORTS

Γνωστός ρεπόρτερ της Λίβερπουλ υποστήριξε ότι ο Κώστας Τσιμίκας μπορεί να έχει επιστρέψει στη δράση ακόμα και τον Φεβρουάριο, προλαβαίνοντας τους κρίσιμους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Ο Τζέιμς Πιρς, γνωστός ρεπόρτερ Λίβερπουλ, σε podcast για τον σύλλογο στην ιστοσελίδα The Athletic υποστήριξε ότι ο Κώστας Τσιμίκας θα επιστρέψει στη δράση το αργότερο τον Μάρτιο, κάτι που αφήνει ελπίδες να προλάβει τα playoffs της Εθνικής Ελλάδας για την πρόκριση στο Euro 2024.

Ο Άγγλος δημοσιογράφος μιλώντας στο Walk On σχολίαζε τις απουσίες που θα έχουν οι "κόκκινοι" λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και του Ασιατικού Κυπέλλου, όπως εκείνη του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ύστερα από αυτές τις απουσίες, σχολίασε κι εκείνες λόγω τραυματισμών, όπως αυτή του Έλληνα αριστερού μπακ, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για κάταγμα κλείδας στον αγώνα με την Άρσεναλ τον περασμένο Δεκέμβριο.

"Δεν μπορείς να γεμίζεις με έτοιμους αριστερούς μπακ, όταν έχεις τον Κώστα Τσιμίκα που θα επιστρέψει στα τέλη Φεβρουαρίου ή έστω τον Μάρτιο", ήταν η αποστροφή του έμπειρου ρεπόρτερ, ο οποίος ποντάρει στον Τσιμίκα και στην όσο το δυνατόν πιο άμεση επάνοδό του στη δράση.

Ο Τσιμίκας κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στη δράση όσο το δυνατόν πιο σύντομα και εκτός των υποχρεώσεων της Λίβερπουλ να προλάβει και τις κρίσιμες της Εθνικής Ελλάδας τον Μάρτιο με Καζακστάν στις 21 Μαρτίου και Γεωργία ή Λουξεμβούργο πέντε ημέρες αργότερα, αν η "γαλανόλευκη" προκριθεί στον τελικό των playoffs.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ