ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γιουνάιτεντ: Ο Ράνγκνικ αφήνει στον πάγκο τον Μαγκουάιρ κόντρα στην Άρσεναλ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Έβερτον | 9 Απριλίου 2022
Ο Χάρι Μαγκουάιρ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Έβερτον | 9 Απριλίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η πεσμένη απόδοση του Χάρι Μαγκουάιρ το τελευταίο διάστημα έχει προβληματίσει έντονα τον Ραλφ Ράνγκνικ και αναμένεται να τον αφήσει εκτός 11άδας για το σημαντικό εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ σύμφωνα με ρεπορτάζ της Atletic.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πατάει καθόλου στα πόδια της και απειλείται να μείνει εκτός 4άδας της Premier League και κατά συνέπεια εκτός από το επόμενο Champions League, με τη συντριβή με 4-0 από την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ να είναι ενδεικτική της καθίζησής της.

Το γεγονός αυτό έχει φέρει συναγερμό στις τάξεις της και το ματς με την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς το Μεγάλο Σάββατο (23/4, 14:30, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από SPORT24) θεωρείται από όλους ως κομβικό στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, με τον Ραλφ Ράνγκνικ να είναι μάλιστα έτοιμος για "δύσκολες" αποφάσεις.

Μία από αυτές είναι και η παραμονή του Χάρι Μαγκουάιρ στον πάγκο, με την Atletic να αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως ο Γερμανός προπονητής έχει αποφασίσει στο ματς με τους Λονδρέζους να μην έχει στο βασικό σχήμα του τον κάπτεν της ομάδας.

Πίσω από αυτή την επιλογή μάλιστα δεν είναι μόνο η αγωνιστική πτώση του αλλά και οι ανησυχίες που έχει για την ψυχολογική κατάσταση του παίκτη, ο οποίος μάλιστα την Μεγάλη Πέμπτη είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι δέχθηκε απειλή για τοποθέτηση βόμβας στο σπίτι του.

Σημειώνεται πως ο 29χρονος Άγγλος διεθνής στόπερ μετράει μέχρι στιγμής 35 παρουσίες με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν ενώ από τα 33 ματς πρωταθλήματος έχει λείψει μόνο από τα πέντε εξ αυτών.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ