ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Athletic: "Ο Κλοπ δεν εμπιστεύεται ακόμα τον Τσιμίκα"

Liverpool's Kostas Tsimikas controls the ball during the Champions League group D soccer match between Liverpool and Atalanta at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Nov. 25, 2020. (Peter Powell/Pool via AP)
Ο Κώστας Τσιμίκας κατά τη διάρκεια του αγώνα Λίβερπουλ - Αταλάντα για το Champions League Ⓒ 2020 PETER POWELL/ ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Athletic" ένας από τους λόγους που ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει χρησιμοποιήσει αρκετά φέτος τον Κώστα Τσιμίκα είναι ότι ο Έλληνας αριστερός μπακ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στις απαιτήσεις του.

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν έχει βρει ακόμα μία σταθερή θέση στο ροτέισον της Λίβερπουλ ως ο αναπληρωματικός του Άντριου Ρόμπερτσον. Και, σύμφωνα με το "Athletic", αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Γιούργκεν Κλοπ δεν τον εμπιστεύεται ακόμα.

Το γνωστό συνδρομητικό σάιτ έκανε μία μεγάλη ανάλυση της κακής φετινής σεζόν των "κόκκινων" και κάποια στιγμή αναφέρθηκε στον Έλληνα αριστερό μπακ, όπου αναφέρθηκε ότι το γεγονός πως έχει πάρει μόνο σποραδικές συμμετοχές έχει πιέσει πολύ τον Ρόμπερτσον που είναι κουρασμένος. Και, σύμφωνα με το "Athletic", αυτό συμβαίνει για δύο λόγους.

"Ο Κώστας Τσιμίκας που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό έχει ελάχιστα στην Premier League, εν μέρει λόγω τραυματισμών, αλλά και επειδή ο Κλόπ δεν έχει δει αποδείξεις στις προπονήσεις ότι έχει προσαρμοστεί στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας" αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, πριν προσθέσει πάντως ότι αντίστοιχο πρόβλημα προσαρμογής έχει και ο Τιάγκο, αφού τίποτα φέτος δεν δείχνει να λειτουργεί στην Λίβερπουλ.

Photo Credits: ⓒ 2020 Peter Powell/ Associated Press

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ