ΑΡΣΕΝΑΛ

Athletic: "Νοκ-άουτ οι Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ από την πρεμιέρα με την Μπρέντφορντ λόγω ασθένειας"

Οι Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ πανηγυρίζουν γκολ της Άρσεναλ σε αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Γουέστ Χαμ | 19 Σεπτεμβρίου 2020
Οι Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ πανηγυρίζουν γκολ της Άρσεναλ σε αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Γουέστ Χαμ | 19 Σεπτεμβρίου 2020 @2020 JULIAN FINNEY/POOL VIA AP IMAGES

Με δύο πολύ σημαντικές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η Άρσεναλ στην πρεμιέρα της Premier League απέναντι στην Μπρέντφορντ (13/8, 22:00), με την αγγλική ιστοσελίδα "Athletic" να αποκαλύπτει πως είναι άρρωστοι οι Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ.

Λίγες ώρες πριν από την πρώτη σέντρα στη φετινή Premier League που βρίσκει την Άρσεναλ να δοκιμάζεται στην έδρα της νεοφώτιστης Μπρέντφορντ, ο Μικέλ Αρτέτα βλέπει την ομάδα του να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα όσον αφορά στην επιθετική γραμμή της ομάδας του.

Αυτό αφορά τα δύο πιο βαριά χαρτιά της ομάδας του στη γραμμή κρούσης, με την αγγλική ιστοσελίδα "The Athletic" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα πως οι κανονιέρηδες αναμένεται να παραταχθούν αναγκαστικά χωρίς τους Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και Αλεκσάντρ Λακαζέτ λόγω ασθένειας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο φορ αππό την Γκαμπόν είχε απουσιάσει και από τις προπονήσεις των δύο προηγούμενων ημερών, με τον Άγγλο διεθνή μεσοεπιθετικό, Μπουκαγιό Σακά, να είναι αρκετά πιθανό να πάρει τη θέση του στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Γάλλου στο αρχικό σχήμα των κανονιέρηδων, πολλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού έχει ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι αν και ο Βραζιλιάνος έχει μόλις επιστρέψει στην Αγγλία μετά από τις υποχρεώσεις με την εθνική Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ