ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON

Athens Kallithea - Παναιτωλικός: Με κόσμο η αναμέτρηση του Κυπέλλου στο "Ελ Πάσο"

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την Athens Kallithea για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2023-2024 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με την Athens Kallithea για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2023-2024 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" | Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 INTIME SPORTS

Η ρεβάνς της Τετάρτης (17/1) ανάμεσα στην Athens Kallithea και τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο καθώς οι γηπεδούχοι ως ομάδα της Super League 2 δεν υπάγονται στην απαγόρευση των ομάδων της Stoiximan Super League.

Την Τετάρτη (17/1) το μεσημέρι η Athens Kallithea θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς της ήττας με 3-2 στο Αγρίνιο για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και συγκεκριμένα για τη φάση των "16". Ένα ματς το οποίο θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο.

Αυτό γιατί οι γηπεδούχοι ως ομάδα Super League 2 δεν υπάγονται στην απαγόρευση παρουσίας κόσμου που έχει επιβληθεί σε αυτά των ομάδων της Stoiximan Super League.

Η αθηναϊκή ομάδα μάλιστα έχει βγάλει και σχετική ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων η οποία θα γίνει αποκλειστικά από τα γραφεία της και όχι από τα ηλεκτρονικά.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

"Τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου της Φάσης των 16 εναντίον του Παναιτωλικού στο Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 15:00 θα διατίθενται αποκλειστικά από το γραφείο στο γήπεδο τις ακόλουθες ημέρες και ώρες.

— Τρίτη 16 Ιανουαρίου, 09:00 - 17:00

— Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, 09:00 - ημίχρονο

Δεν θα διατίθενται εισιτήρια προς πώληση μέσω της Ticketmaster".


TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ATHENS KALLITHEA ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ