SUPER LEAGUE 2

Athens Kallithea - Ολυμπιακός Β' 3-2: Νίκη για τους γηπεδούχους σε χορταστικό ματς και ντεμπούτο Μπιανκόν

SUPERLEAGUE-2 / 2023-2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Athens Kallithea επικράτησε 3-2 του Ολυμπιακού Β' για την 2η αγωνιστική του Β' ομίλου της Super League 2 σ' ένα χορταστικό ματς με πέντε γκολ. Πρώτη συμμετοχή για τον Μπιανκόν με τα ερυθρόλευκα.

Η Athens Kallithea πανηγύρισε την πρώτη της νίκη, καθώς επικράτησε 3-2 του Ολυμπιακού Β' για την 2η αγωνιστική του Β' ομίλου της Super League 2. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους τέσσερις πόντους και είναι στην κορυφή του ομίλου. Για τους ερυθρόλευκους ντεμπούτο έκανε με τα ερυθρόλευκα ο Ζουλιάν Μπιανκόν, ο οποίος προετοιμάζεται, ώστε να βοηθήσει την πρώτη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα είχε και δοκάρι μετά από κεφαλιά του Αλγκασίμ Μπα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 17'. Μετά από απομάκρυνση του Μπιανκόν, ο Βασιλόγιαννης σούταρε, η μπάλα βρήκε σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα.

Οι ερυθρόλευκοι απάντησαν άμεσα, με τον Αλγκασίμ Μπα να σκοράρει από κοντά στο 21', έπειτα από την απόκρουση του Πάντου στο σουτ του Τσέλιου από τα αριστερά. Το ματς είχε ρυθμό και πριν από το τέλος του πρώτου μέρους η Athens Kallithea πήρε ξανά προβάδισμα με ωραία ενέργεια και εκτέλεση του Κυνηγόπουλου από τα δεξιά.

Ο Ολυμπιακός Β' έφερε ξανά το ματς στα ίσα στο 49ο λεπτό. Ο Ανδρούτσος έκανε το γέμισμα από τα δεξιά, μετά από την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Τσέλιο αριστερά, ο οποίος σούταρε με τη μία και σκόραρε. Η Athens Kallithea κατάφερε όμως λίγο αργότερα να πάρει εκ νέου προβάδισμα. Ο Λουκίνας έστρωσε ωραία στον Μουτίνιο, ο οποίος πλάσαρε για το 3-2 στο 63'.

Μέχρι και το φινάλε οι ερυθρόλευκοι αύξησαν την πίεση τους, είχαν ευκαιρίες για να φέρουν ξανά στα ίσα το παιχνίδι, χωρίς να τα καταφέρνουν, με τους γηπεδούχους να χτυπούν στην κόντρα. Έτσι, το 3-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

  • Athens Kallithea: Πάντος, Μεχίας, Μανθάτης (86′ Μαρότα), Ρομαό, Καινούργιος, Νταμιάν Σίλβα, Ματίγια (86′ Μουστακόπουλος), Βασιλόγιαννης (68′ Ουές), Μουτίνιο (68′ Περέιρα), Κυνηγόπουλος, Λουκίνας (75′ Τσιντώνης).
  • Ολυμπιακός Β': Παπαδούδης, Μπα (82′ Βλαχομήτρος), Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπιανκόν (60′ Κουτσίδης), Τσέλιος (73′ Κωστούλας), Αποστολόπουλος, Μαυρουδής, Μαρίνος (82′ Σαπουντζής), Κωστή, Πινακάς (73′ Αργυρίου).

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον Β' όμιλο

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

  • Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός Β' 0-2
  • Διαγόρας - Αιγάλεω 2-1

Κυριακή 1 Οκτωβρίου

  • Ηλιούπολη - Ιωνικός 0-3
  • Athens Kallithea - Ολυμπιακός Β' 3-2

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου

  • 15:00 Χανιά - Τηλυκράτης
  • 16:00 Καλαμάτα - Γιούχτας
TAGS SUPER LEAGUE 2 ATHENS KALLITHEA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ