SUPER LEAGUE 2

Athens Kallithea - Χανιά 0-1: Πέρασαν και από το "Ελ Πάσο" οι Κρητικοί με Ελευθεριάδη

Athens Kallithea - Χανιά 0-1: Πέρασαν και από το "Ελ Πάσο" οι Κρητικοί με Ελευθεριάδη
INTIME SPORTS

Τα Χανιά επικράτησαν 1-0 της Athens Kallithea στο "Ελ Πάσο" με γκολ του Ελευθεριάδη στο 8' και πήραν την πέμπτη νίκη τους στις έξι πρώτες αγωνιστικές και παραμένουν στην πρώτη θέση του Β' ομίλου.

Τα Χανιά συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους στο Β' όμιλο της Super League 2 καθώς πέρασαν και από το "Ελ Πάσο" επικρατώντας 1-0 της Athens Kallithea.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 8' ο Ελευθεριάδης με κεφαλιά από κοντά και μετά από λανθασμένη εκτίμηση του Κότσαρη σε γύρισμα από τα αριστέρα.

Το 0-1 που διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος διατηρήθηκε ως το τέλος με τα Χανιά να φεύγουν από την Αθήνα με το τρίποντο και να μένουν μόνα πρώτα στην κορυφή με 15 βαθμούς και με πέντε νίκες στις έξι πρώτες αγωνιστικές.

Μετά απ' αυτή την ήττα στάματησε και το σερί των 24 αγώνων χωρίς ήττα για τους γηπεδούχους.

ATHENS KALLITHEA: Κότσαρης, Μεχίας (46′ Μουστακόπουλος), Μαρότα, Ουές (82′ Βερντάινεν), Κυνηγόπουλος (57′ Ιωαννίδης), Ρομαό, Ματίγια, Περέιρα (64′ Σίλβα), Ντεμέτριους, Βασιλόγιαννης (46′ Μανθάτης), Λουκίνας.

ΧΑΝΙΑ: Καλογεράκης, Νίκολιτς (46′ Κατσούρρι), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Σιλά, Λεμονής, Τσέλιος (79′ Έντγκαρ), Ντίας (22′ λ.τ Τσορνομάζ), Ελευθεριάδης (66′ Κόλα), Μανουσάκης, Μάναλης (79′ Μάνος).

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του Β' ομίλου

  • Γιούχτας - Ολυμπιακός Β' 2-2
  • Ηλιούπολη - Παναχαϊκή 1-0
  • Τηλυκράτης - Διαγόρας 1-0
  • Παναθηναϊκός Β' - Αιγάλεω 1-0
  • Ιωνικός - Καλαμάτα 3-2
  • Athens Kallithea - Χανιά 0-1

Η βαθμολογία στον Β' όμιλο

  • Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση δέκα βαθμών
TAGS SUPER LEAGUE 2 ATHENS KALLITHEA ΧΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ