ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης:”Όπως πάντα, μία χρονιά με πολλή πίεση”

Αθανασιάδης INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για την Εθνική, τον ΠΑΟΚ και τις... αφιερώσεις με τις καρδούλες.

Ο διεθνής επιθετικός έδωσε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό “ALPHA” και μίλησε για αρκετά ενδιαφέροντα θέματα. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για την Εθνική και το Μουντιάλ:
“Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, ένα πολύ καλό σύνολο, έχουμε προετοιμαστεί καλά και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά. Οι παραδοσιακές δυνάμεις, η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Γερμανία μπορούν να κάνουν τη διαφορά”.

Για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης:
“Θα έλεγα Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι. Βέβαια, σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση πολλά εξαρτώνται και από την πορεία που θα κάνει η κάθε ομάδα”.

Για τον ΠΑΟΚ:
“Αυτό το διάστημα προσπαθώ να γεμίσω τις μπαταρίες και να είμαι έτοιμος για το ξεκίνημα της χρονιάς. Έχει έρθει ένας νέος προπονητής, θα ξεκινήσουμε λογικά τέλη Ιουνίου μια δύσκολη, όπως πάντα, χρονιά με πολλή πίεση και μακάρι στο τέλος να έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για την κίτρινη κάρτα που του στέρησε τη συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου:
“Πριν ξεκινήσει το ματς με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, είχα στο μυαλό μου να μην δω κάρτα. Παρότι μέσα στον αγώνα έγιναν πάρα πολλά, έλειπα από όλα. Κι όμως είδα την κάρτα στις καθυστερήσεις και δεν το πίστευα”.

Για το αν θα αφιέρωνε κάποιο γκολ στην αγαπημένη του:
“Δεν πρόκειται ποτέ να αφιερώσω ένα γκολ στην αγαπημένη μου. Αυτά με τις καρδούλες και τα σχετικά μηνύματα με τα χέρια, είναι για άλλους, όχι για μένα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ