ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αταλάντα: Βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία ο Παλομίνο

Ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο με τη φανέλα της Αταλάντα σε ματς του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 6 Νοεμβρίου 2019
Ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο με τη φανέλα της Αταλάντα σε ματς του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι | 6 Νοεμβρίου 2019 @2019 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Πλήγμα για την Αταλάντα πριν καν πάρει θέση στην αφετηρία της φετινής Serie A, με τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο να εντοπίζεται θετικός σε απαγορευμένη ουσία σε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ.

Κεραυνός εν αιθρία στο στρατόπεδο της Αταλάντα στην καρδιά του καλοκαιριού, με (αρνητικό) πρωταγωνιστή τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μίντια με ρεπορτάζ τους το απόγευμα της Τρίτης (26/7), ο Αργεντινός μπακ πιάστηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ που έγινε από την ιταλική αρμόδια επιτροπή.

Συγκεκριμένα, στο δείγμα που λήφθηκε από τον 32χρονο μπακ βρέθηκαν ίχνη του Clostebol Metabolita, ενός αναβολικού στεροειδούς, ουσία που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των απαγορευμένων για την Wada (Παγκόσμιος οργανισμός κατά του ντόπινγκ).

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Παλομίνο τέθηκε αμέσως σε αναστολή από το Εθνικό Δικαστήριο Αντιντόπινγκ για προληπτικούς λόγους, με την ομάδα της Serie A να περιμένει πλέον τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος, που αν είναι και αυτό θετικό θα επιφέρει βαριά καμπάνα στον παίκτη.

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ