ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Αταλάντα: Ο Παλομίνο χτύπησε μία εβδομάδα πριν από τον Ολυμπιακό

Ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο της Αταλάντα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των ομίλων του Champions League 2019-2020 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" | Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019
Ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο της Αταλάντα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των ομίλων του Champions League 2019-2020 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα" | Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 © 2019 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Φιορεντίνα, μία εβδομάδα πριν από τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League.

Ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο τραυματίστηκε στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης της Αταλάντα με τη Φιορεντίνα για τα προημιτελικά του Coppa Italia και αντικαταστάθηκε από τον Τεν Κόπμαϊνερς.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός αποχώρησε περπατώντας μεν, αλλά με μυικό πρόβλημα στο δεξί πόδι δε, το οποίο θα εξεταστεί περαιτέρω στο επόμενο διάστημα.

Η Αταλάντα αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους την Κυριακή για τη Serie A και τον Ολυμπιακό την επόμενη Πέμπτη στην Ιταλία για το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ για τη φάση των 16 του Europa League.

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ