SERIE A

Αταλάντα - Κάλιαρι 5-2: Από τεσσάρες σε πεντάρα η σούπερ ομάδα του Γκασπερίνι

Οι Μάριο Πάσαλιτς και Αλεχάντρο Γκόμες πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ της Αταλάντα κόντρα στην Κάλιαρι για την Serie A
Οι Μάριο Πάσαλιτς και Αλεχάντρο Γκόμες πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ της Αταλάντα κόντρα στην Κάλιαρι για την Serie A GIANLUCA CHECCHI/LAPRESSE VIA AP

Η Αταλάντα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στη εκκίνηση της φετινής Serie A καθώς ισοπέδωσε με 5-2 την Κάλιαρι και πανηγύρισε την τρίτη νίκη της στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Ομάδα χάρμα ειδέσθαι! Μετά από τα 4 γκολ στην έδρα της Τορίνο και άλλα τόσα στο σπίτι της Λάτσιο, η Αταλάντα έδωσε το μεσημέρι της Κυριακής (5/10) το πρώτο της παιχνίδι στο Μπέργκαμο για το φετινό Καμπιονάτο και το κοντέρ σταμάτησε στα... πέντε.

Θύμα των μπεργκαμάσκι ήταν η Κάλιαρι, με το σύνολο του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι να επικρατεί με σκορ 5-2 επιδεικνύοντας σε ένα ακόμα ματς αξιοθαύμαστη επιθετική πολυφωνία με πέντε διαφορετικούς σκόρερ.

O Λουίς Μουριέλ σκοράρει για λογαριασμό της Αταλάντα κόντρα στην Κάλιαρι σε αγώνα της Serie A
O Λουίς Μουριέλ σκοράρει για λογαριασμό της Αταλάντα κόντρα στην Κάλιαρι σε αγώνα της Serie A GIANLUCA CHECCHI/LAPRESSE VIA AP

Το εντυπωσιακό είναι πως οι γηπεδούχοι είχαν καθαρίσει ουσιαστικά από το πρώτο 45λεπτο, αφού προηγήθηκαν με 4-1 με τα γκολ των Μουριέλ, Γκόμες, Πάσαλιτς και Σαπάτα, με την Αταλάντα να σημειώνει μάλιστα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε τέταρτο παιχνίδι πρωταθλήματος από την αρχή του 2019 και μετά ενώ προηγουμένως το είχε πετύχει 5 φορές σε όλη την ιστορία της.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Τζιμσίτι, Ρομέρο, Παλομίνο (85' Σούταλο), Χάτεμπουρ, Ντε Ρόον, Πάσαλιτς, Γκόζενς (74' Μοχίκα), Γκόμες (65' Μαλινόβσκι), Σαπάτα (66' Λάμερς), Μουριέλ (74' Φρόιλερ)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Τζάπα (85' Φαράγκο), Βαλουκίεβιτς, Γκοντίν (85' Κλάβαν), Λυκογιάννης, Ναντές, Μαρίν (66' Τραμόνι), Ρογκ, Σοτίλ (78' Καλιγκάρα), Σιμεόνε, Πέδρο (85' Παβολέτι)

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου

Φιορεντίνα - Σαμπντόρια 1-2 (72' Βλάχοβιτς / 42' πεν. Κουαλιαρέλα, 83' Βέρε)

Σάββατο 3 Οκτωβρίου

Σασουόλο - Κροτόνε 4-1 (19' Μπεράρντι, 58' 85' πεν. Καπούτο, 90' Λοκατέλι / 49' πεν. Νουάνκο)

Τζένοα - Τορίνο (Αναβλήθηκε)

Ουντινέζε - Ρόμα 0-1 (55' Πέδρο)

Κυριακή 4 Οκτωβρίου

Αταλάντα - Κάλιαρι 5-2 (7' Μουριέλ, 29' Γκόμες, 37' Πάσαλιτς, 42' Σαπάτα, 81' Λάμερς / 24' Γκοντίν, 52' Πέδρο)

Μπενεβέντο - Μπολόνια (16:00)

Λάτσιο - Ίντερ

Πάρμα - Βερόνα

Μίλαν - Σπέτσια (19:00)

Γιουβέντους - Νάπολι (21:΅45)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ