CHAMPIONS LEAGUE

Αταλάντα - Γιουνγκ Μπόις 1-0: Ένα και καλό από τον Πεσίνα για τους Ιταλούς

Ο Ματέο Πεσίνα της Αταλάντα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Ατλέτι Ατζούρι", Μπέργκαμο | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ματέο Πεσίνα της Αταλάντα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις για τη φάση των ομίλων του Champions League 2021-2022 στο "Ατλέτι Ατζούρι", Μπέργκαμο | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Ματέο Πεσίνα έδωσε τη λύση στην Αταλάντα, η οποία νίκησε με 1-0 τη Γιουνγκ Μπόις στο Μπέργκαμο για τον 6ο όμιλο του Champions League.

Η Αταλάντα σημείωσε την πρώτη νίκη της στον 6ο όμιλο του Champions League, προσπερνώντας στη Γιουνγκ Μπόις στη βαθμολογία ύστερα από το 1-0 στο Μπέργκαμο.

Ο Ματέο Πεσίνα σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, σε ένα παιχνίδι με πάρα πολλές τελικές προσπάθειες και καλές στιγμές, καθώς και ένα ακυρωθέν γκολ των Ιταλών.

Ο αγώνας άρχισε με αρνητικό τρόπο για τους γηπεδούχους, που έχασαν τον Ρόμπιν Γκόζενς στο 11' λόγω τραυματισμού. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σάντρο Λοπέρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του υπό την πίεση του Μπεράτ Τζιμσίτι, όμως το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ του Ραφαέλ Τολόι που προηγήθηκε του γκολ.

Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές τελικές προσπάθειες, όμως λίγες εξ αυτών ήταν πραγματικά απειλητικές. Οι Ιταλοί είχαν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ο Νταβίντ βον Μπαλμός είχε αρκετή δουλειά, την οποία έφερε εις πέρας.

Στο 2ο μέρος η Αταλάντα είχε τον απόλυτο έλεγχο και κάποια στιγμή αυτή η υπεροχή κατέληξε στο γκολ του Ματέο Πεσίνα, έπειτα από ασίστ του Ντουβάν Σαπάτα, των δύο κορυφαίων παικτών της.

Οι Ελβετοί δεν βρήκαν απάντηση με τον δικό της κορυφαίο σε αυτό το διάστημα, Μεσάκ Ελία, και μάλιστα κινδύνεψε αρκετά να δεχθεί κι άλλα γκολ στη συνέχεια. Το 1-0 αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι να προσπεράσει στη βαθμολογία και να μπει σε τροχιά πρόκρισης.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Champions League

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου του Champions League

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Champions League


TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ