VIRAL

Ασύλληπτο σκηνικό στο Νιούελς - Αργεντινή, έπαιξε μπάλα ο διαιτητής και κέρδισε κίτρινη κάρτα

Ασύλληπτο σκηνικό στο Νιούελς - Αργεντινή, έπαιξε μπάλα ο διαιτητής και κέρδισε κίτρινη κάρτα
PRINT SCREEN

Το φιλικό της Νιούελς με την εθνική Αργεντινής προς τιμήν του Μάξι Ροντρίγκες προσέφερε όχι μόνο γκολ αλλά και πλούσιο θέαμα, με τον διαιτητή του αγώνα να παίρνει μέρος στη δράση και να αναγκάζει παίκτη της αλμπιστελέστε να τον ανατρέψει.

Ο Μάξι Ροντρίγκες πήρε τη μεγάλη απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα 42 του χρόνια και δεν θα μπορούσε να περιμένει ομορφότερο φινάλε, αφού πήρε μέρος σε φιλικό της αγαπημένης του Νιούελς απέναντι στην εθνική Αργεντινής στο οποίο συμμετείχε και ο Λιονέλ Μέσι πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν 7-5 για την ομάδα της Νιούελς ωστόσο αυτό είχε τη μικρότερη σημασία, αφού το πιο σημαντικό ήταν πως πάνω από 40.000 άνθρωποι κατέκλυσαν το γήπεδο για να τον αποχαιρετήσουν στην τελευταία του παράσταση εντός γηπέδου.

Όσο για το πόσο καλό ήταν το κλίμα, αρκεί να σημειωθεί πως έπαιξε μπάλα μέχρι και ο... διαιτητής! Ναι, ο άρχοντας της αναμέτρησης θέλησε να δοκιμάσει την ικανότητά του με τη μπάλα στα πόδια συμμετέχοντας σε αντεπίθεση της Νιούελς, για να δεχτεί όμως μαρκάρισμα από πίσω και να πέσει στο έδαφος για να ακολουθήσει η τιμωρία του "δράστη".

Η κάρτα δόθηκε μάλιστα από τον Μάξι Ροντρίγκες, που του την έδωσε στα χέρια ο ρέφερι μετά από το φάουλ που δέχτηκε.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ