ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ασύλληπτο "πέσιμο" σε διαιτητή στο φινάλε του Αρχεντίνος - Βέλες, για πέναλτι που δεν έδωσε

Ασύλληπτο "πέσιμο" σε διαιτητή στο φινάλε του Αρχεντίνος - Βέλες, για πέναλτι που δεν έδωσε
PRINT SCREEN

Το φινάλε του Αρχεντίνος Τζούνορς - Βέλες Σάρσφιλντ έφερε έκρηξη εντός αγωνιστικού χώρου, με τον διαιτητή να μη δίνει πέναλτι στους φιλοξενούμενους στην τελευταία φάση του αγώνα και να του εκφράζουν την οργή τους με... πολιορκία.

Οι αγώνες στην Λατινική Αμερική και δη στην Αργεντινή είθισται να έχουν ένταση, πάθος και αμέτρητες μονομαχίες στο χορτάρι, ωστόσο το σκηνικό που έλαβε χώρα στο φινάλε του Αρχεντίνος Τζούνιορς - Βέλες Σάρσφιλντ ήταν πέρα από τα... καθιερωμένα.

"Υπεύθυνος" ήταν ο άρχοντας της αναμέτρησης, με τους παίκτες της Βέλες να ζητούν πέναλτι σε ανατροπή που έγινε στη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων τους αλλά τον διαιτητή να δίνει εντολή να συνεχιστεί το παιχνίδι και να προκαλεί έκρηξη σε αγωνιστικό χώρο και πάγκο.

Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει το τελικό σφύριγμα λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και να ακολουθήσει πανικός, με τον διαιτητή να δέχεται πολιορκία από μαινόμενους ποδοσφαιριστές και να χρειάζεται η παρέμβαση της αστυνομίας για καταφέρει να αποχωρήσει σώος και ασφαλής από το χορτάρι.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ