ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ

Τζόλης: Ασύλληπτο ντεμπούτο με δύο γκολ και δύο ασίστ στην εξάρα της Νόριτς επί της Μπόρνμουθ

Ο Χρήστος Τζόλης σκοράρει με τη φανέλα της Νόριτς
Ο Χρήστος Τζόλης σκοράρει με τη φανέλα της Νόριτς ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΟΡΙΤΣ ΣΤΟ TWITTER

Ο Χρήστος Τζόλης έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο με τη φανέλα της Νόριτς, έχοντας δύο γκολ και δύο ασίστ στην 6άρα των "καναρινιών" επί της Μπόρνμουθ για το Carabao Cup.

Καλύτερη εκκίνηση με τη φανέλα της Νόριτς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Χρήστος Τζόλης. Όχι μόνο γιατί η ομάδα του ήταν καταιγιστική απέναντι στην Μπόρνμουθ, επικρατώντας με 6-0 και παίρνοντας το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Carabao Cup. Πολύ περισσότερο επειδή το ντεμπούτο του στα αγγλικά γήπεδα συνοδεύτηκε από δύο γκολ και δύο ασίστ!

Ο 19χρονος ακραίος επιθετικός ήταν απολαυστικός, έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του και έκανε τους φιλάθλους των "καναρινιών" να τον χειροκροτήσουν θερμά και ικανοποίησε πλήρως -και με το παραπάνω- τον Ντάνιελ Φάρκε.

* Η φωτογραφία του αγώνα είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Νόριτς στο Twitter

Ο λογαριασμός για τον διεθνή εξτρέμ άνοιξε στο 12ο λεπτό με διαγώνιο σουτ με το αριστερό πόδι μέσα από την αντίπαλη περιοχή, ενώ ακολούθησε η ασίστ στον Λούκας Ραπ στο 33ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος πάντως δεν άφησε το πόδι από το γκάζι. Το κάθε άλλο. Σκόραρε για δεύτερη φορά στο 66ο λεπτό του αγώνα, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα (στο 74ο λεπτό) σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Τζος Σάρτζεντ, για να κλείσει κάπου εκεί ο... λογαριασμός, τόσο του ιδίου όσο και της Νόριτς, απέναντι στην Μπόρνμουθ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 76' του αγώνα.

Η ενδεκάδα της Νόριτς: Γκαν, Γουίλιαμς (76' Γιαννούλης), Μούμπα, Ζίμερμαν, Ομομπαμιντέλε, Σόρενσεν, Ραπ (77' Άιντα), Μακλιν (72' Γκίλμουρ), Τζόλης, Ντόουελ, Σάρτζεντ.

TAGS ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΛΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΝΟΡΙΤΣ THE PREMIER GREEKS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ