VIRAL

Αστυνομικός σκύλος εισέβαλε στο χορτάρι και έκλεψε τη μπάλα εν ώρα αγώνα

Αστυνομικός σκύλος εισέβαλε στο χορτάρι και έκλεψε τη μπάλα εν ώρα αγώνα
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ GOODABLE ΣΤΟ TWITTER

Ένα σουρεάλ και συνάμα εντυπωσιακό σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια τελικού πρωταθλήματος στην Βραζιλία, με έναν σκύλο αστυνομίας να κάνει έφοδο στον αγωνιστικό χώρο και να αρπάζει με το στόμα του τη μπάλα της αναμέτρησης.

Ναούτικο και Ρέτρο αναμετρήθηκαν στον τελικό του τοπικού πρωταθλήματος Περναμπουκάνο στην Βραζιλία (21/4) και το φινάλε του αγώνα βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν μία μεγάλη νίκη με σκορ 1-0.

Η φάση ωστόσο που σημάδεψε το ματς και έκανε πολύ κόσμο να ρίξει το βλέμμα του σε αυτό δεν ήταν εκείνη του γκολ αλλά ένα απίστευτο και συνάμα άκρως εντυπωσιακό σκηνικό που έλαβε χώρα λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Συγκεκριμένα στο 84ο λεπτό, με το ματς να σταματάει λόγω... ανωτέρας βίας: με έναν σκύλο της αστυνομίας να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο να μην απομακρύνεται αλλά να αρπάζει με τα δόντια του τη μπάλα του αγώνα και να την παίρνει μαζί του, για να χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια μέχρι να την αφήσει από το στόμα του για να ολοκληρωθεί το ματς.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ