PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα - Τότεναμ 0-4: Θρίαμβος με χατ τρικ του Σον και φουλ για την 4η θέση

Οι Χάρι Κέιν και Σον πανηγυρίζουν γκολ της Τότεναμ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League | 19 Φεβρουαρίου 2022
Οι Χάρι Κέιν και Σον πανηγυρίζουν γκολ της Τότεναμ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League | 19 Φεβρουαρίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Οι γκέλες της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσαν την ευκαιρία στην Τότεναμ να ξεφύγει στη μάχη της 4ης θέσης στην Premier League με το θρίαμβο 4-0 στην έδρα της Άστον Βίλα.

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαναν δώρα στην Τότεναμ, η οποία τα καλοδέχθηκε και φρόντισε να τα αξιοποιήσει. Το 4-0 με το οποίο διέλυσε την Άστον Βίλα εκτός έδρας την έκανε να στρογγυλοκαθίσει στην 4η θέση της Premier League έπειτα από 32 αγωνιστικές και να εξελιχθεί σε φαβορί για την κατάληψή της.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Χέουνγκ Μιν Σον φρόντισε να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, που στη συνέχεια τα χρειάστηκαν, αφού οι γηπεδούχοι αντέδρασαν πολύ καλά. Οι ευκαιρίες των παικτών του Στίβεν Τζέραρντ όμως έβρισκαν για αντίπαλο έναν εξαιρετικό Ουγκό Λορίς, που κρατούσε το μηδέν.

Το 2ο μέρος άρχισε ξανά με γκολ, του Ντέγιαν Κουλουσέβσκι αυτήν τη φορά και κάπου εκέι η Άστον Βίλα έχασε την ψυχραιμία της και κατέρρευσε. Ο Σον με άλλα δύο γκολ σημείωσε χατ τροκ και η Τότεναμ έφυγε με νίκη από μία δύσκολη έδρα, αποκτώντας το πάνω χέρι για την έξοδο στο Champions League.

Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής

Τα highlights

Έβερτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0

Άρσεναλ - Μπράιτον 1-2

Σαουθάμπτον - Τσέλσι 0-6

Γουότφορντ - Λιντς 0-3

Η βαθμολογία της Premier League

Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ