PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα - Σαουθάμπτον 3-4: Τρίποντο με ρεσιτάλ Γουόρντ-Πράουζ

Οι παίκτες της Σαουθάμπτον πανηγυρίζουν για γκολ τους κόντρα στην Άστον Βίλα σε ματς για την Premier League
Οι παίκτες της Σαουθάμπτον πανηγυρίζουν για γκολ τους κόντρα στην Άστον Βίλα σε ματς για την Premier League GARETH COPLEY/POOL VIA AP

Η Σαουθάμπτον προηγήθηκε με τρία γκολ διαφορά στο ημίχρονο στην έδρα της Άστον Βίλα χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Γουόρντ-Πράουζ (2 γκολ -1 ασίστ) και το φινάλε την βρήκε να παίρνει σπουδαίο τρίποντο με σκορ 4-3 (VIDEOS).

Ένα ματς χάρμα-ειδέσθαι για τους φίλους του ποδοσφαίρου έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (1/11) στο "Βίλα Παρκ" για την 7η αγωνιστική της Premier League, με την Σαουθάμπτον να επικρατεί με το εντυπωσιακό 4-3 της Άστον Βίλα και να πανηγυρίζει την τέταρτη νίκη της στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος, την ώρα που η αντίπαλός της γνώρισε δεύτερη στη σειρά εντός έδρας ήττα.

Ουσιαστικά, το ματς κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι άγιοι ήταν ανώτεροι και επιβραβεύτηκαν με τρία γκολ! Στο 20' ο Βέστεργκααρντ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Γουόρντ-Πράουζ από τα δεξιά, με τον δημιουργό του πρώτου γκολ των αγίων να γίνεται εκτελεστής στη συνέχεια.

Το έκανε μάλιστα με απίστευτο τρόπο, αφού παραβίασε δύο φορές την αντίπαλη εστία με αριστουργηματικές εκτελέσεις φάουλ, πρώτα στο 33ο και κατόπιν στο 45ο λεπτό.


Έγινε έτσι ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα με απευθείας εκτελέσεις φάουλ (8) στην ιστορία της Σαουθάμπτον (ξεπέρασε τον Ματ Λε Τισιέ) ενώ έγινε ο 9ος στην ιστορία της Premier League που σκοράρει δις με απευθείας εκτελέσεις στο ίδιο ματς και πρώτος μετά από τον Κρίστιαν Έρικσεν τον Οκτώβριο του 2015 (σε ματς της Τότεναμ με την Σουόνσι).

Στο 58' ο Ινγκς έκανε το 4-0 με ασύλληπτο δεξί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και κάπου εκεί αφυπνίστηκε η ομάδα του Ντιν Σμιθ δείχνοντας πολύ καλή εικόνα στο τελευταίο ημίωρο.

Στο 62' ο Μινγκς μείωσε σε 1-4 όμως στη συνέχεια ο κίπερ της Σαουθάμπτον, ΜακΚάρθι, επέδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά και με 2-3 σπουδαίες επεμβάσεις δεν άφησε τους γηπεδούχους να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να ξαναμπούν στο ματς.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γουότκινς έκανε το 2-4 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στο 97' ο Γκρίλις μείωσε ακόμα περισσότερο (3-4) με δεξί συρτό σουτ εκτός περιοχής, ωστόσο ήταν πια πολύ αργά για τους βίλανς, με τον διαιτητή να σφυρίζει αμέσως για τελευταία φορά και το τρίποντο να καταλήγει δικαίως στην Σαουθάμπτον.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου

Γουλβς - Κρίσταλ Πάλας 2-0 (18' Νούρι, 27' Ποντένσε)

Σάββατο 31 Οκτωβρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1 (28' Γουόκερ)

Μπέρνλι - Τσέλσι 0-3 (26' Ζιγές, 63' Ζουμά, 70' Βέρνερ)

Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ 2-1 (42' πεν. Σαλάχ, 85' Ζότα / 10' Φορνάλς)

Κυριακή 1 Νοεμβρίου

Άστον Βίλα - Σαουθάμπτον 3-4 (62' Μινγκς, 90+3' πεν. Γουότκινς, 90+7' Γκρίλις / 20' Βέστεργκααρντ, 33' 45' Γουόρντ-Πράουζ, 58' Ινγκς)

Νιούκαστλ - Έβερτον (16:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ (18:30)

Τότεναμ - Μπράιτον (21:15)

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

Φούλαμ - Γουέστ Μπρομ (19:30)

Λιντς - Λέστερ (22:00)

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League και άλλων δημοφιλών πρωταθλημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ