PREMIER LEAGUE

Άστον Βίλα: Πάει για κόλπο γκρόσο με Μπουεντία

Ο Εμιλιάνο Μπουεντία με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής Κ20 απέναντι στην Γκάνα (2 Ιουνίου 2015)
Ο Εμιλιάνο Μπουεντία με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής Κ20 απέναντι στην Γκάνα (2 Ιουνίου 2015) @ 2015 ROSS SETFORD/ASSOCIATED PRESS

Η Άστον Βίλα προσπέρασε στο σπριντ την Άρσεναλ και εμφανίζεται πλέον μία ανάσα μακριά από τον Εμιλιάνο Μπουεντία της Νόριτς, προσφέροντας πάνω από 35 εκατομμύρια ευρώ στα καναρίνια.

Η Άρσεναλ απέτυχε στις διαπραγματεύσεις της με την Νόριτς για τον Εμιλιάνο Μπουεντία και πριν από λίγες ημέρες εισέπραξε αρνητική απάντηση, όμως η Άστον Βίλα φαίνεται πως βρήκε τη χρυσή τομή και είναι πολύ κοντά στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Όπως αποκάλυψε η αγγλική ιστοσελίδα "Athletic", οι βίλανς ήρθαν σε συμφωνία με τα καναρίνια για να κάνουν δικό τους τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του Δημήτρη Γιαννούλη, προσφέροντας ένα ποσό άνω των 35 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με μπόνους.

Σε περίπτωση που επικυρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και μπουν οι υπογραφές, αυτή θα είναι η ακριβότερη πώληση ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Νόριτς, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πάντως ότι ο Μπουεντία έχει ήδη περάσει με επιτυχία ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Άστον Βίλα, στην Αργεντινή όπου βρίσκεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως την τελευταία τριετία μετράει 121 συμμετοχές και 24 γκολ με την κιτρινοπράσινη φανέλα ενώ είναι διεθνής με την εθνική Αργεντινής Κ20 έχοντας να επιδείξει 3 συμμετοχές και 1 γκολ.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ