Άστον Βίλα – Νότιγχαμ 3-1: Οι villains υπέταξαν τη Φόρεστ, επέστρεψαν στις νίκες και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της Premier League

AP IMAGES
Η Άστον Βίλα επιβλήθηκε με 3-1 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Βίλα Παρκ επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Άρσεναλ, την οποία και πλησίασε στο -3 ούσα πλέον στη 2η θέση της Premier League, με ένα παιχνίδι περισσότερο.
Χαμογέλασε ξανά μετά την ήττα από την Άρσεναλ η Άστον Βίλα. Η αρμάδα του Έμερι υπέταξε με 3-1 τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Βίλα Παρκ για την 20η αγωνιστική της Premier League και αναρριχήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -3 από την κορυφή, με ένα παιχνίδι περισσότερο.
Οι villains άνοιξαν το σκορ στο 45’+1′ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής από τον Γουότκινς και ο ΜακΓκιν διπλασίασε τα τέρματά τους στο 49′.
Η Νότιγχαμ μείωσε με τον Γκιμπς-Γουάιτ στο 61′, αλλά ο ΜακΓκιν χτύπησε ξανά στο 73′ για το τελικό 3-1.
- ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Μαρτίνεζ, Κόνσα, Λίντελοφ, Κας (90′ Γκαρθία), Μάατσεν (69′ Ντιν), Καμαρά, Τίλεμανς, Ρότζερς, ΜακΓκιν (83′ Μπογκάρντ), Μπουεντία (69′ Σάντσο), Γουότκινς (83′ Μάλεν).
- ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Τζον (78′ Σελς), Μουρίγιο, Μιλένκοβιτς, Γουίλιαμς, Αΐνα (69′ Σαβόνα), Άντερσον, Ντομίνγκες (84′ Λουίζ), Γκιμπς-Γουάιτ, Χάτσινσον, Μπάκουα (69′ ΜακΑτί), Ζεσούς (84′ Καλιμουεντό).
Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:
- Άστον Βίλα – Νότιγχαμ 3-1
- 3/1, 17:00 Μπράιτον – Μπέρνλι
- 3/1, 17:00 Γουλβς – Γουέστ Χαμ
- 3/1, 19:30 Μπόρνμουθ – Άρσεναλ
- 4/1, 14:30 Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- 4/1, 17:00 Έβερτον – Μπρέντφορντ
- 4/1, 17:00 Φούλαμ – Λίβερπουλ
- 4/1, 17:00 Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας
- 4/1, 17:00 Τότεναμ – Σάντερλαντ
- 4/1, 19:30 Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι
Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:
- Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ
- Μπόρνμουθ – Τότεναμ
- Μπρέντφορντ – Σάντερλαντ
- Κρίσταλ Πάλας – Άστον Βίλα
- Έβερτον – Γουλβς
- Φούλαμ – Τσέλσι
- Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον
- Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Νιούκαστλ – Λιντς
- Άρσεναλ – Λίβερπουλ