VIRAL

Άστον Βίλα: Η απίστευτη κίνηση του Ντιαμπί σε ένα παιδί που ζήτησε τη φανέλα του και του το χάλασαν οι σεκιούριτι

Η απίστευτη κίνηση του Ντιαμπί και της Άστον Βίλα σε οπαδό που ζήτησε τη φανέλα του και του το χάλασαν οι σεκιούριτι
Η απίστευτη κίνηση του Ντιαμπί και της Άστον Βίλα σε οπαδό που ζήτησε τη φανέλα του και του το χάλασαν οι σεκιούριτι PRINT SCREEN

Υπέροχη χειρονομία από την Άστον Βίλα και τον Μούσα Ντιαμπί σε ένα παιδί που ζήτησε τη φανέλα του. αλλά τον εμπόδισε ένας εκ των σεκιούριτι.

Η Άστον Βίλα παρατάχτηκε στο "Βίλα Παρκ" την Κυριακή (22/10) με τον αέρα των 10 σερί εντός έδρας νικών στην Premier League και με αυτή την απίστευτη δυναμική δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στην Γουέστ Χαμ, με την ομάδα του Έμερι να επικρατεί με 4-1 και να σκαρφαλώνει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Το highlight της αναμέτρησης ωστόσο το έδωσε ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Μούσα Ντιαμπί, ο οποίος έκανε το καλύτερο δώρο σε έναν (πολύ) νεαρό φίλο της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο πιτσιρικάς πριν έναρξη της αναμέτρησης κρέμασε ένα πανό, μέσω του οποίου ζητούσε τη φανέλα του ποδοσφαιριστή. Όμως ένας σεκιούριτι του είπε να το ξεκρεμάσει από τις κερκίδες και αυτός εμφανώς στενοχωρημένος, ακολούθησε την εντολή.

Οι άνθρωποι της Άστον Βίλα αντιλήφθηκαν τι ακριβώς συνέβη και μετά τη λήξη του αγώνα, κάλεσαν τον οπαδό να συναντήσει τον 24χρονο Γάλλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος του έδωσε τη φανέλα με το όνομά του και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί του.

TAGS VIRAL ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ